måndag 23 juli 2007

Presentkorg

I väntan på att regnet ska sluta så att jag kan fota alla mina auktionsfynd visar jag en söt liten korg som min kompissa ska få.


Tvålen längst fram luktar helt otroligt gott! Den är formad som ett hjärta. Det mesta är från Kate W, korgen från House Doctor o krukan från Miljögården. Korgarna har jag beställt om massor av gånger. Dom är så super användbara ( o snygga!)...




I morse fick jag det här vykortet av en annan kompissa. Måste bara visa det. En nöjd nybadad "tant" som tydligen gillar tårta. Iréne som hade caféet med mig i fjol skickade det. Hon hittar alltid kort som på nåt vis betyder nåt - kan inte se nåt annat än att det är tårtälskande Eva som sitter där... Storleken stämmer faktiskt också nu efter ytterligare ett café år... hihi


Har ni läst nya Drömhem?? Jag fick nästan andnöd!!! Himmel så fint Sara (tillsammans med sin man, sid 24) gjort! Eftersom hon ofta besöker min lilla butik ringde jag direkt & gratulerade till ett av de allra bästa svenska reportagen jag sett - verkligen jätte kul!!

19 kommentarer:

Färjtorp sa...

Hej! Åh vilken härlig presentkorg!!! Den tar jag..hihi.
Kunde man beställa den nånstans på nätet?

/Johanna

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilken vacker korg du fixat, en sådan skulle jag blivit överlycklig över att ha fått!! Gulligt kort också, jag känner mej som den mulliga damen på kortet... Jo, jag såg Saras hem i tidningen, så himmelskt fint!! Så vackert att man blev kräksjuk, hälsa henne det från mej!! Mari.

smultrongården sa...

Hej svejs! Säkert finns det nån nätbutik som har den. Jag har ingen nätshopping men skickar ändå om du vill, 99:- kostar den. Självklart hälsar jag Sara, hon hade inte köpt tidningen än... trevlig överraskning lär hon ju få i alla fall...

Eva Agnes sa...

Hej Eva!
Det var ett mycket härligt kort på Eva i mässingen som äter tårta.
Alldeles underbart. Liksom dina presenter som du ska ge din väninna.
Jag har läst reportaget om Sara med man som byggt sig en skånelänga i Örebrotrakten... Jättefint! Håller med.
Nu ska jag ta och titta efter vägbeskrivningen till dig. Tack för den.
Min syster har varit på Ikea och inhandlat ett diskställ till mig som jag ska hämta hos henne i Helsingborg nu på lördag.
Ska fota det sedan när det är på plats så att du får se det.
Kramar Eva Agnes

Sallys hus sa...

Hej svejs!
va synd att jag inte var hemma!
Jag jobbade på kontoret i Kumla 12 timmar igår. Är där i dag också!
Vilken fin presentkorg, du är duktig du!
Tycker att du ska visa dina charmiga påsar. Fattar inte hur du kan skriva så snabbt och likadant på alla....Till den tjocka damen vill jag bara säga att ni är inte ett dugg lika. Du är ju smal som ett snöre. Hur du nu bär dig åt om du äter en massa tårta! Hon är nog mer lik mig!
Kram Katarina

Min Skattkammare sa...

Hej "Smultrontjejen"!
Tack för fint beröm! Dina påsar är ju jätte tjusiga, de från Estilio tiden. Några andra har jag inte sett än!?
Skogspromenader......underbart!
Undrar hur många mil du och jag har skuttat uppför Hålanberget!!???
Det var då vi var smala och smärta!! Ha ha!
Du....annonsen....vilken fullträff!! Någon liknade "stråket" med Österlen, kan du fatta?! Inte jag! Nu måste vi snart spåna på "Julstråket"! Våra visioner artar sig......
Kram Kicki

Min Skattkammare sa...

Uj uj.....glömde säga att mottagaren av korgen är en lyckost!!
Kram

Signes Vind sa...

Vilka lyckliga vänner du måste ha -tänk att få en sådan presentkorg. Bra att du ofta beställer dom för då måste jag köpa en nästa gång jag besöker dig.
Jag är också såld på korten med de mulliga damerna och känner igen mig - man skall njuta av livet och det gör damen på korten!!
Sprang ut och köpte Drömhem efter att ha läst ditt inlägg - hann inte ens kommentera först. Har skummat reportaget - fantastiskt vackert hem (men han är ju snickare så lite fusk är det ;-)
Kram lotta

Anonym sa...

Åh, så fina saker!

Maria sa...

Vilken härlig presentkorg du fixat, synd att man inte är din kompis =)
Menar du Drömhem och trädgård så har jag missat om augustinumret kommit nyss, måste kolla i affären...

Lyckan sa...

ja jag svimmade åxå nästan då jag läste nya drömhem
MUMS

LantlivsAnette sa...

Åhh så vacker present korg du gör..den måste hon bli glad över...
Jaa du..nog skulle man allt vilja fara till Danmark på mässan..men det blir alleles för dyrt nu när vi redan bokat allt till Formex mässan..synd att man inte har nån släkting i Danmark som man hade kunnat bo hos..hur ska du göra, ska du på båda mässorna ?
Vilken reko sömmerska du har som ställer upp i semester tider..det är bra...Och jag förstår om ni vill ha en sån fin hund som jag har..dom är för härliga, kan verkligen rekomendera den rasen..Kram Anette

Anonym sa...

Hallå hallå! Nu blir jag så nyfiken på reportaget i Drömhem och trädgård. Min svärmor pratade om det igår när dom var här och firade min sambo som fyllde år. Allt firande är också anledningen till att jag inte hunnit läsa tidningen, men det ska bli så fort vi firat klart, vi kör sista kalaset idag. (Självklart tycker jag födelsedagsfirande är jättekul om nu någon missuppfattade mig och trodde jag tyckte annorlunda...)
Och jag håller med Katarina om dina handskrivna påsar - dom är superfina. Jag viker dom alltid försiktigt och tar en om jag ska ha något litet med mig. Jag hade faktiskt med mig en när jag var och hälsade på en av min allra käresta vänner i Linköping. Hon är nämligen florist och har en urmysig butik på Apotekaregatan i centrala Linköping, Systrarna Grön heter den. Naturligtvis har hon massor av mysiga inredningsgrejer också så man kan gå där och drälla hur länge som helst. Hur som helst så tyckte hon att påsarna var så himla fina, och hon var också så imponerad av att du skrev för hand!

Och naturligtvis kan ju inte jag heller låta bli att kommentera den fantastiskt fina presentkorgen - gud vad glad jag skulle bli för en sån!
Nu måste jag rusa, gästerna kommer snart!
Kram på Er alla!
/Camilla

hulukvarn sa...

Vilken fin presentkorg! Den hade jag blivit mycket glad för. Jag har inte hunnit köpa tidningen. Vad kul att ha det repotaget att se fram emot!!

Kram kram

smultrongården sa...

Hej Camilla! Kul med kalas!!! Otroligt kul att ni gillar påsarna - känns ju så där lite halv B när man gör det själv... Men i den här butiken ska det vara lite, ja du vet, så där inte helt perfekt... Håll tummarna för uppehåll i morron - blir tokig av att bära allt ut o in! Du kommer att få härligt ögongodis av Saras hus!! Ha´t bra - syns o hörs snart igen, kram Eva

Anonym sa...

Jättefin presentkorg! Riktigt lyxig!..den skulle man bli glad över att få!...fint kort du fått oxå!...Saras hem var verkligen vackert och hemtrevligt! Gillade särskilt sovrummet och köksdelen och schablonerna! :) Kram

Anonym sa...

Så koslig en blogg du har her da!
Også ser jeg du skriver så fint om Kate W , jeg sendte faktisk en mail til henne i dag , hihi
( Jeg driver en liten nettshop i Norge)

Ha en fortsatt god sommer:)
Takk for titten!

Anniche

LantlivsAnette sa...

Halloj i Smultrongården !!
Vad roligt att du kikar på mina tidigare inlägg på bloggen..jaa vi har vansinnigt mycket tyg prover,(vi måste hejda oss lite där..) vi har dom från Danska Pagunette...jättebra firma, snabba leveranser, för visst vill man ha tyger hemma i lager men det går ju inte att ha allt,så då är det bra att ha tyg prover,för då får man ta hem från en halv meter och uppåt !!Vi syr mycket till offentlig miljö också,gör du det ?Förr så sydde jag och syrran allt själva...men det håller inte i längden, man orkar inte jobba i butiken och sen hem och sitta och sy..så nu har vi sömmerskor som vi anlitar som sitter hemma och syr, hämtar hos oss och levererar till oss...smidigt och bra..men vi hänger och monterar själva hos kunden...Ha det gott Kram Anette

Lise-Lotte sa...

Hej Eva

Det var ett tag sedan jag var ute hos dig och kollade på alla dina fina saker. Jag måste nog komma ut någon dag nu när vi har semester. Det är inga probllem att få med barnen, jag behöver inte tjata. Dom tycker det är så mysigt hos dig på smultrongården och så tycker de om ditt fika. Vilken söt "presentkorg" du har på bilden.
vises sommar hälsningar Lise-Lotte