söndag 23 september 2007

Kraftsamlare


Har vi precis varit på! Har varit mycket tyst från oss på slutet. Nu förstår ni varför... Vi måste ut & rasta våra sjöodjur... Direkt efter förra inlägget åkte vi till Grekland & den lilla ön Corfu. Kan mycket varmt rekommenderas! En grön, härlig oas!


Ett fantastiskt vackert hotell är Panorama Hideaway i Dassia. Min bror & svägerska skötte köket där för ett antal år sedan. Ett helt fantastikst ställe! För den som vill byta livsstil kan man passa på. Ägaren säljer nu & det är bara att hiva upp 20 mille & dra till Corfu! Sugen???

Utsikt från hotellet. Det är inte likt nåt annat, så vidunderligt vackert! Speciellt för en närkeslättare...
Som tidigare erkänts så har jag ju fönster & dörrmani. En otrolig entré till ett hus! Skulle vilja ha såna plattor i vår trädgård. Snälla, om nån sett såna hör av er!!!


När man ser sånt här i ett fallfärdigt ruckel, ja vad gör man?? Det går ju inte plocka ur dom & vika ner i handbagaget... Men det är ju precis vad man skulle vilja. Skulle ganska lätt hitta en plats!

Igår var det skoj värre. 40års partaj. Kommer dit laddad till tänderna för PARTY. Vet ni vad som händer då - en kund till mig är med, kommer fram & säger: men Eva, ska du upp & jobba i morron - du är väl inte direkt först hem när det är partaj!? Nej, sa jag vi har ju stängt på söndagar, vet du. Ja men, säger hon, det står ju i NA idag att det är öppet.

Yes, mycket riktigt, ett dåligt läst korr av mig gjorde att det var bara att pallra sig upp efter ett party som slutade 04.15. Där fick man för att samla krafter...

Förresten, idag har jag kommenterat er som hade frågor till förra inlägget. Bättre sent än aldrig... Kram

13 kommentarer:

Nicolinas boning sa...

...fniss...men du måste väl ha varit utvilad efter den semesterresan, så att du orkade med öppethållande trots det sena partyt?
Hälsn/Birgitta

Granne med Selma sa...

Välkommen hem! Hoppas du klarar dig igenom dagen. Brukar vara värst ett par dagar efteråt när man kommit i otakt med sovningen.
Kram

LantlivsAnette sa...

Välkommen tillbaka..jag tänkte just att vart har du tatt vägen...vad härligt med en samester sådär...här jobbar vi på för fullt med den nya butiken,ska bli så spännande..öppningen är 9 Nov.
Typiskt att du var tvungen att jobba efter festen...usch förstår om du var trött,ibland är man ju det flera dagar efter en fest..
Kram Anette

smultrongården sa...

Jojomänsann tjejer - ni vet ni... Visst brukar det bli värre nån dag efter - det är visst fler som provat på...??

Hemma i Ugglebo sa...

Hallå där!!!
Det är till att ha haft det bra har jag hört!!!
Läst en massa böcker och lapat drinkar i solstolen förstår jag...
Det kom kunder till mig som sa att du var så brunbränd o snygg.

Men vilken chock att bli tvungen att skippa sovmorgon och stå pigg o fräsch i butiken...hoppas du fick sälja mycket då aå att det var värt det!
Vilak härliga bilder föresten..man blir såååå sugen på att åka dit.
Kram Katarina

MiaMaria sa...

Men vad kul vad härlig med lite god mat vackra omgivningar, solsken
och härligt sällskap.
Välkommen tillbaka!
Trevlig måndag! // Miamaria

Min Skattkammare sa...

Välkommen hem!
Vad härligt med semester, och den goda maten dom har där! Men framför allt solen som man behöver få lite mer av i år.
Ha´det bra!
Kram Kicki

johanna sa...

Åhh vad härligt med semester..har oxå varit på corfu för många år sedan..men då var vi där på röjarresa=) Skulle vilja åka dit igen o bara njuta av allt fint..roligt med fest,fast inte lika roligt dagen efter=(
kram

Uppe på vinden sa...

Välkommen hem! Så skönt med sol, bad och avkoppling innan höst och vinter inträder på fullaste allvar! Men visst tar det några dar innan vardagen blir sig lik igen efteråt! Ha en skön kväll! Kram!

Uppe på vinden sa...

Hej igen! Köpte fatet före jul förra året...det står Sia på det så annat kan det inte vara.....Har en kompis som köpte två! Må gott! Kram!

Ljuva ro sa...

Var till butiken medans ni var borta och blev verkligen glatt överraskad! Så mycket fint du har!! Jag kommer garanterat tillbaka! Grekland är väl underbart!!! Har inte varit på Korfu, men det verkar härligt! Båtluffade i grekiska övärlden för några år sedan, Amorgos är riktigt mysigt!

Anonym sa...

Härligt med semester och vila! jag brukar också gå och drömma om dom vackra gamla husen med fina dörrar när jag är utomlands, härligt...
Mindre härligt lät det med jobb dagen efter fest. Jag reagerade också på att det stod att det var öppet på söndagen, men så tänkte jag att du kanske ändrat dig bara, men så var det visst inte! Attans! Tur att du hade lite uppladdade batterier. Du är en kämpe!
Kramar Camilla Örebro

Min Skattkammare sa...

Hej igen!
Nu håller jag tummarna att du får mycket folk på din höstmarknad.
Lycka till!!
Kram kicki