måndag 15 oktober 2007

Super model by Smultrongården

Mmmm, tänkte att jag skulle fota min favvokappa.
Nu är det inte en sån jätte närbild men ni ser ändå. Innan dom här kapporna tuffar iväg från min affär hann jag fråga om jag fick föreviga dom vackra ägarinnorna. Jisses vad snälla ni var!
Det är smock & detaljer så det är helt otroligt. Inuti ett fantastiskt fint foder med spetskant och en liten ficka med rosett. Det är Odd Molly - underbara små detaljer. Plagg som är som konstverk - att älska.

Egentligen borde man väl fota sånt som är till salu i sin affär. Det HAR den här kappan varit, men nu är den slut...


Nu tror ni väl att jag blivit tokig - hyacinter! Faktum är att jag är en stor älskare av hyacinter, vita ska det vara. Så redan nu ber jag min "blomsterkille" att ta in dessa så vi får njuta ända fram till jul.
Och flera av er kunder gillar ju dom också. Dom tar i alla fall slut... Jag byter ut dom 3-4 ggr innan det är jul. Dom är så ljuvliga - och doften... fantastisk. Men sen när nyår är över då åker dom ut - inte fram till påska här inte!!
Dom små söta skålarna är helt nya. Smyckesdockan tycker jag är så himla läcker, kanske kommer in igen.
Fet
My livingroom is a mess!
Min blogg handlar ju om vad vi gör här i butiken & på gården. Och nu kan ni tro att det händer mer än vanligt. Vi får storfrämmande på fredag. Och efter mycket våndande har jag äntligen tagit steget och beställt nya stolar.


Låter kanske lite väl knasigt men våra gäster har aldrig varit här & nu såg jag det som en "ursäkt" & då blir det ju gjort... Bara det att det skulle ta 6 (!) veckor att få dom. Bara några dagar om jag tog dom omålade...
Ok, sagt & gjort - jag tog dom omålade. Har man bestämt sig så har man! 10 stolar som ska grundas & målas 2-3 ggr på 6 dagar. Japp det fixar jag väl lätt!
Bara det att kära maken förbjuder mig att måla stolarna innan fönstren blir målade - för det är ju mycket viktigare. Ja, det kan jag ju hålla med om. Det börjar ju dra lite kallt nu när höstmonsunen yr var & varannan dag - ok, jag målar dom också!
Ja, ni som varit här vet att vi inte har 1, 2 eller 10 fönster - det är några till... så snälla ni - det finns bara ett - wish me good luck!

9 kommentarer:

Anna B sa...

Åhh, vilken stress med stolarna då.. Men det fixar du Eva! Det brukar alltid ordna sig eller hur..? Tänkte bara säga att fast det var längesedan jag var hos dig, så är jag ändå hos dig, på bloggen alltså, nästan varje dag! Det har ni fixat bra du och sonen! Kram på dig!

Chatarina sa...

Du är makalös. Vilket "litet projekt" du drar i gång med så där 6 dagar innan. Men de klarar du. Jag önskar dig väldigt mycket lycka till.

Kapporna var helt underbara.
Ha det så gott o slit inte ut dig.
Chatarina

MiaMaria sa...

Jag önskar dig verkligen lycka till. Men allt löser sig....

Skulle behöva måla mina stolar och bord men jag har några andra måsten först sen kör jag i gång.

Och kapporna är ju så söta.

Ha´det gott!
Miamaria

Dubbelörnen sa...

My God... blir alldeles matt bara av att läsa... Vet inte vad jag ska säga mer än lycka till, för det verkar ju du behöva...

Kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej!
det penslas nog som en dans hemma hos dig just nu... härligt när allt blir klart!
Jag länkar till dig, hoppas det går bra!
Vänliga hälsningar,

S.

Hemma i Ugglebo sa...

ha ha...du är ju tokig du!!
Men jag blir ju inte förvånad...du sitter väl aldrig still va???
Alltid nåt på gång.
Det ser ut att bli kanon!!
Ha det!
Kram Katarina

Mia sa...

Oj då, önskar dig lycka till! Kapporna helt underbara och jag är också en hyacintälskare, vita såklart! ;-) kram!

Uppe på vinden sa...

Så läckra kappor!!! Förstår att de tog slut!!
Vilket projekt du startat med målningen! Håller alla tummarna för att du inte tappar orken....det är alltid bra med ett datum att bli klar till, man får mer drivkraft då! (åtminstone jag....)Kram!

LantlivsAnette sa...

Ojj ojj lilla vännen..slit inte ut dig nu..men jag vet precis hur det är..man vill att allt ska vara tipp topp..måla stolarna går väl an..men alla de fönstren..ojj ojj hoppas att någon hjälper dig i alla fall...Hur ligger du till tidsmässigt nu då ?
Sååå fina kapporna var och jag håller med dig om att vita hyacinter är bäst..men här hemma får jag inte tag i det ännu...lyckliga du som har det...
Jag har skickat dig ett mail...
Kram Anette