tisdag 4 december 2007

TACK!
Till alla er som lämnat så snälla kommentarer om reportaget som är i Lantliv. Jätte kul verkligen! Jag är så glad att ni skriver & berättar att ni tittat in! Det är en ren händelse att vi är med i samma nr LantlivsAnette & jag. Henne kontaktade dom i våras via bloggen. Och mig i oktober, inte via bloggen. Men visst är det ett fantastiskt sammanträffande...!

Här ett av mina favvo arrangemang me
d hyacinter. Dom är ihopsatta med tunna pinnar, för att kunna stå.Fatet är väldigt lågt och öppet, så dom står på ett lätt fuktat glasfat.



Din lykta Roxana!

En kund best. den här danska staken. Jag tog inte hennes telnr. men hon läser min blogg, sa hon, ja, nu har den kommit... Men du kan väl ringa mig innan du åker, tack! (Bloggen är bra till allt...!) Kan ju passa på att berätta att tapeten bakom är ur en gammal serie som vi säljer. Gillar den skarpt - så i vårt första rum har den vi den i vitt & beige.

Här i Dyltabruk har vi ett fantastiskt väder idag - solen skiner helt underbart. Vi har ju öppet i morron igen - så ni vet vad jag gör nu... Ut & dammsuger & såpskurar!
Och förstås hälsar alla välkomna i morgon!!!

29 kommentarer:

annika sa...

Fick vänta ända till idag för att köpa Lantliv. Var bara tvungen att kasta mig över reportaget från Smultrongården.Kanon! Ni har det ju så himla fint. Stämningsfullt och fridsamt.
Kram Annika

Anonym sa...

Det var verkligen ögonfröjd att få läsa Lantliv det här nummret.
Jag har full förståelse att du och Lantlif blev utvalda.Ni har ju verkligen en unik känsla för det vackra och så många ideer vad man kan hitta på för att få ett vackert och trivsamt hem
Ha det så gott
Kram ewa

Vardagslycka sa...

Äntligen tisdag så jag fick åka iväg och köpa Lantliv! Har bara snabbtittat i tidningen för jag har haft öppet på em, men det jag hann se var så stämningsfullt och fint. Senare ikväll ska jag sätta mig med en mugg kaffe och lusläsa och njuta av alla fina bilder.
Ha det gott!
Kram, Carina

Engsroom sa...

Jag har inte köpt tidningen ännu dör av spänning!
Blir köpt imorgon!
Ha det bra!
Ella

Unknown sa...

Åh så vackert hem du har det är ju elt fantastiskt! Som sagt både du och anette i samma tidningen, helt otroligt men så bra!! Ni har både ljuvliga hem! Ha en go kväll Kram Petra

Lyck-Annas sa...

hittade din blogg idag.
Skall nog köpa tidningen också för att verkligen lära känna dig.
Återkommer!
www.lyck-annas.se

My Lovely Home sa...

Hej tack för att vi fick komma på eran fina julmarknad, jag och syrran kunde inte prata om annat än om hur fin butik ni har, och vet du? vi kommer på söndag igen och då tar vi med mammsen och andra syrran så dom också får se=)
Vad fint det var i lantliv! vi ses kram Johanna

♥ Pia... sa...

hej...ojojoj..så fantastiskt fint hem du har...sitter med lantliv som jag äntligen fått tag i..skulle ju läsa om Anette..och så fick jag som grädde på moset ett vackert hem till..det så roligt att läsa om allt detta vita vackra som många har och som jag själv vill ha :)..men det är ju inte gjort i en hast..man får ta det lite pö om pö..inspirationen flödar hos er båda..Anettes repotage visste jag redan sedan i juli att det skulle bli..har väntat på det hela hösten..sen så slukar man ifs alla dessa inredningstidningar...och bloggar..NU fick jag en till ..till min länklista..tack för det fina repotaget...PIA

GårdsLyktan sa...

Hejsvejs!

Vilket vackert hem du har, såg det i lantliv, precis så vackert som man har föreställt sig det.
jag undrar vilka storlekar som finns på odd molly tunikorna, du får gärna maila på
sabinajohansson73@hotmail.com.
Kramar Sabina

Grindelunda sa...

God morgon!
Läste om Dig och Ditt vackra hem i Lantliv. Mycket trevligt och inspirerande. Ha en skön jul! Mvh/Gunilla

Lina sa...

Det var ett otroligt fint reportage om dig i Lantliv! En fröjd för själen! Ha en underbar onsdag!!

Elzie sa...

Här är en till som fick vänta, men jag var tidigt nere i affären för att köpa Lantliv *s*. Jättekul att se ditt hem och du har ju gjort det så vackert. Alla dessa hjärtan och kransar är helt underbara. Så kul att se. Ledsen att du är mindre hemlighetsfull, men så är det här i livet!!
Hoppas du har en bra onsdag.
Kram Elzie

LantlivsAnette sa...

Åhh vilka fina bilder alltså..jag sitter här och förstorar dom..
Tack för tipset om tunna pinnar till hyacinterna..mina har vickat..men jag ska byta ut dom snart så då blir det pinnar...
Så mysigt det låter med såpskurade golv..jobbigt..men det doftar så gott..jag skulle behöva såpa köks golvet..men jag väntar tills närmare jul..
Ha det så bra Kram Anette

LantlivsAnette sa...

bara jag igen..när jag sitter här och förstorar bilderna så ser jag att du handlar av Walter o Co...
Dom har fina saker..det där hjärtat som hänger där..ojj..så fint..har du klätt det med lummer eller nåt ?Har du möjligtvis två stycken ?Hur stora är dom ?Skulle vara fin fint i min matsal...ojj..många frågor blev det nu...Kanske dom går att skicka med tunikorna..eller?

Sallys hus sa...

Hallå där så här på onsdagsmorgonen!
Så har man äntligen fått tag på den där tidningen!!

Vilket otroligt vackert hem ni har!
De är så duktiga både på att ta bilder och att skriva.
Jätte kul!
Jag kan inte kommentera något speciellt för jag tyckte att allt var sååå jätte fint.
Säger som till Anette...
Det enda negativa är att man vill se mer...Fler rum, fler vinklar fler detaljer.
De hade ju kunnat göra en hel tidning om bara er två!

Ha en härlig regnonsdag!
Kram Katarina

Min Skattkammare sa...

Ett riktigt fint repotage!
Men jag vet ju redan att du har det fint. Roligt att se min tavla och lampett skymta fram.....man kan ju nästan säga att jag också varit med i Lantliv. Det blir nåt att skryta om för väninnorna! hi hi
Hoppas några letar sig ut på stråket idag, trots vädret!
Ha´det så bra!

Karin( Myrtenochsilver) sa...

Vilka fina bilder och vad fiffigt med pinnar till hyacinterna. Tack för det tipset och många kramar! Karin

Kristin sa...

Hej! Jag tyckte reportaget om er i Lantliv var jättefint och det var så kul att läsa om er där. Ni har så vackert hemma att man får ångest själv... *ler*
Jag gillar självklart din blogg också!!!!
Kram från Kristin

Rara Ting sa...

Idag har jag äntligen fått tag på Lantliv-tidningen... vilka reportage de har gjort. Både hemma hos dig och hos "lantliv". Ni har båda helt underbara hem! Ha en fortsatt trevlig onsdag! Kram Åsa

cicci sa...

Hejsan!
¨
Läste senaste nummret av lantliv och jag bara gapade så vackert hem du har och nu hittade jag till din vackra blogg också! kika gäran in hos mig!
Kram Cicci

Anonym sa...

hur beställer jag från odd molly?
expedition@tabergstryckeri.se

med vänliga hälsningar Anette

LantlivsAnette sa...

Åhh..vad spännande..då är det bäst att julbada då..fniss...
Ha det så bra Kram Anette

stina sa...

Sitter och tittar i Lantliv med uppspärrade ögon,,,,,,,,så fint du har det! Kram Stina

Anonym sa...

Riktigt fint, läste också om er i tidningen lantliv! Fantastiskt hem! Godjul!

Marie sa...

Vilket otroligt vackert hem ni har! Reportaget i Lantliv var sååå fint!

Ha en härlig fredag!
Kram Marie

Beas sa...

Hihi...jag är inte den första att gratulera till reportaget ser jag. :-D Vad roligt att se lite av dig och få ta del av recept och annat. Vilken oerhört fin annonsering det blir för din butik också. Ett extra grattis för det.

Nu ska jag försöka gå och knoppa igen. Vaknade för två timmar sedan och har inte kunnat somna om och har nu suttit och druckit varm choklad och läst "Lantliv" så här på uggletimmarna (03.00)

Ha en toppenfredag!

Bea

Kvarnboden sa...

Ett stort grattis till ett verkligt fint reportage i lantliv!!
Ni har verkligen gjort underverk med det huset.
Kram Elisabeth.

Stina sa...

Tack, vännen!

Du har ett väldans fint hem.:-) Kram

Unknown sa...

Verkligen roligt med din lilla butik!Och det fina reportaget! =) Grattis! Håller tummarna för dig med all julförsäljning...Hjärtligt välkommen in till mig och min lilla butik! Många kramar Malin