söndag 20 januari 2008

Välkommen Vår!

Tillbaka från Formex mässan som enligt mig var den bästa på många år. Nu har jag pratat med flera som inte håller med - men för Mig så var det en mycket givande mässa! Och då är det ju riktigt kul!
Hade sonen på 14 år med ena dagen - han tyckte dock att 10 tim. kanske var i längsta laget... Själv har jag faktiskt kunnat gå alla 4 dagar. Älskar verkligen att gå där när jag tycker att det är bra! Har ju besökt mässan sen -82 så det har ju verkligen varit varierande kan man säga.
Här kommer lite bilder. Jag tog en massa fler men dom blev dessvärre inte bra.

Vill även passa på att gratulera Min lilla veranda Marie och Johanna-Vintage som gjort ett fantastiskt reportage i Lantliv. Dom söker hem att fota - hör av er till dom ni som känner er manade! Och framför allt: läs reportaget - helt underbart!!! Grattis till er!

Har beställt både badkar & ställning - jisses vad snyggt tycker jag!
Små barnmöbler har alltid fått mig på fall!

House Doctor - rätt som alltid!




Den här möbeln ska få bo i mellanrummet på Smultrongården - tror jag i alla fall. När den kommer kan det som vanligt bli nåt annat... kanske i Molly rummet?
Ni som såg mina rostkrukor m tomater i somras vet att dom här kommer att passa..


Blommor - alltid så helt underbart!


Kunde inte låta bli att fota mitt favvo planteringsbord... igen.



Ja, det var lite bilder från mig. Hoppas nåt passade!
Vi hörs snart igen, kramar från en mycket nöjd mässbesökare som shoppat loss ordentligt!!!

31 kommentarer:

Beas sa...

Tack för kiken på underbara mässbilder. Jag som aldrig varit där får mig en föraning om himmelriket och det känns härligt. :-)
HD-sakerna är underbara. Där stod minsann både spegeln, kupan och ljusstaken som jag så hett vill ha. :-)

Och din dotter...vilken underbart söt tjej hon är. Verkligen en bra modell för kläderna.

Kram Bea

Marikki sa...

Oh what a lovely blog I just discovered!! Wonderful pictures and cute things :) I must come here more often.

Anonym sa...

Fina saker://Britt

White Season sa...

Ååå tack för en litet smakprov på vad som komma skall. Planteringsbordet är ju helt underbart, så där ska det se ut här hemma i vår :-) Vad kul att det var en bra mässa, hörde att den inte varit så jätte bra förra året..kul. Då har du kli i fingrarna förstår jag, avis blir jag... Ha en skön söndag, kramar från Malin

Signes Vind sa...

Åhhhh vad mycket fint. Tack för att jag fick se lite från mässan. Jag har inget badkar så detta kunde kanske vara en lösning - så fint!!!
Det är så roligt att se dina bilder o läsa dina texter - du är så duktig på allt!!! kram Lotta

marie sa...

Tack för att du visar lite bilder från mässan så man får lite inspiration. Sittbadkaret skulle jag också vilja ha, det var väl gammalt? Vem sålde det??? Och vilket underbart planteringsbord, förstår att du har det som favorit.Ja, man blir ju lite avis när man får hålla sig på hemmaplan och missa hela Formex. Men det kommer fler gånger. På fredagen var aftonbladet här och gjorde ett köksreportage, men det känns mest som att de fotade mig.Jag som riktigt hatar att vara med på bild! Usch, säger jag! Det kommer i en lördagsbilaga 9 feb, funderar på om jag ska åka land och rike runt och samla ihop alla tidningar. Hihi! Visste inte att jag skulle hamna på förstasidan heller!!! Man vill ju inte se sig själv på bild men köket är ju okej!! Jaja! Livet går väl vidare! Jättegulligt av dig att skriva så fint om oss. Synd bara att vi inte fick göra ditt hem och din kompis hem. Det hade varit kul! Kram

Tankar tar tid sa...

Underbara bilder! Önskar så att jag fått vara där.

Jag är ny i bloggvärlden och jag har lagt till dig som en länk på min blogg. Jag vet inte hur det är, om jag skulle bett om lov först? Om du inte tycker att det är OK tar jag naturligtvis bort den på en gång och ber om ursäkt.
Christina

IKT i min vardag sa...

Så fina saker de hade på mässan. Tack för att du visar lite bilder!
Vacker dotter du har förresten:)

Hälsningar Linda

My Lovely Home sa...

Ja nu är jag helt sluut och ruinerad=) och mätt! gud vad mycket gott det finns att stoppa i "lilla" magen. Ja visst var det en bra mässa, idag söndag var det välldigt lugnt. Vi såg det söta badkaret, det passar bra hos dig.
Nej nu skall jag kika igenom alla orderbekräftelser och se om vi kan bo kvar eller om vi måste sälja huset=) hi hi kram Johanna

Anonym sa...

Oh vad härligt med bilder från Mässan - tack för titten säger jag som inte var där!!:-)
Ska bli spännande att besöka Smultrongården framöver och se lite av de nyheter du köpt in!!
Vilken söt dotter du har förresten, lik sin mor ser jag och Odd Mollyblusen var såå läcker:-)
Kram
Sanna på My little Home

Smultronstället sa...

ÅÅ tack för fina bilder från mässan, oj vad inspirerande!
Möblerna är ju helt underbara, och jag älskar åxå planteringsbordet=VILL HA!!!

Ha en bra ny vecka

Kram M

mig & alice sa...

Heej Eva!

jag håller helt med dig, mässan var underbar, visserligen har jag bara varit på 2 :-).
Men du, jag trodde inte att man fick ta kort där inne ;-).

Jag visste inte att det där badkaret var till salu, missade det totalt...hmmm måste nog gå in på hemsidan och lägga på lite på min order då hihihi.

Ha det så jättegott.
Kramisar
Melinda

Chatarina sa...

O vilka underbara bilder o mycket fina saker, förstår att du inhandlat mycket, det måste vara svårt att inte förhandla sig.
Zink karet, planteringsbordet vill ha.
Må så gott Chatarina

Anonym sa...

Oj oj oj!
House doctor...
Jag måste nog gå på den mässan nästa gång!

Tog en runda med svägerskan i Stockholm, till alla butiker det står om i Lantliv. Årstiden, Ambience mfl... Så mycket fint. men köpte nästan ingenting.

Det blev ett handfat i stället.

Så söt din dotter är!
Kram
Ingela

johanna sa...

TACK!!!!Goa du,om du bara visste vad glad man blir av allt du skriver...TACK!!!
massor av kramar från Johanna

Anonym sa...

Ojojoj så mycket fint! Jag blir alldeles sjuk! Vill se meeeer!!
Ha en underbar vecka! Kramiz/Z

LantlivsAnette sa...

Hallo vännen !!
Men..vad roligt att vi börjar med samma bild du o jag !!Jag tyckte det där fönstret var så fint så jag bara var tvungen att visa det...
Håller med dig om att det var en underbart fin mässa..och att vi äntligen kunde handla av Chic Antique..vi trillade bara på dom,jag visste inte att dom skulle vara med...massor av fint köpte vi också..badkaret är ju hur läckert som helst,men jag visste inte att dom sålde det...
jag ska maila dig i kväll,jag hinner inte nu för jag måste iväg till butiken nu...
Kram Anette

Anonym sa...

Jodå glasklockan kom för att stanna, finns det hjärterum så.... Alltid kan man göra plats någonstans i hemmet tänkte jag;-) Dessutom är jag "tokig" i glasklockor!!
Ha en bra dag!!
Kram
Sanna på My little Home

Anonym sa...

Vilka underbara bilder, tack för inspirationen! Känns som att mässan var i min smak också, om man tittar på bilderna! Kram Sara

Sallys hus sa...

Hallå där!
Så mycket fina bilder......jag vågade i vanlig ordning inte fota....nästa gång kanske....men jag håller med om att det fanns mycket fint.
jag blev dessvärre sjuk så jag gick omkring med en stark hemlängtan.
Det där skåpet kommer jupassa perfekt hos dig....sååå fint!

Ha en toppen vecka!
Kram Katarina

Färjtorp sa...

Vilka härliga bilder på massa fint!!
kram Johanna.

Handplockat sa...

halli hallå
visst var formex underbart =)
var i fridens är "ditt planteringsbord" inköpt?

hoppas du får en lugn måndagskväll det kan vi behöva efter en sådan helg

ha det bäst

Lise-Lotte sa...

Tack för alla fina bilder du delar med dig. Det var mycket fint, tur att man inte går på sådant. Det skulle bli så dyrt.
Tack för en trevlig blogg.

Lise-Lotte

Solsjö - Under en vind sa...

Så roligt att få besöka mässan!!! Jag har aldrig varit där, men hoppas att jag får chansen nån gång....Den där lilla barngungstolen är en vill-ha grej!!!
Ha det gott, kram!

Anonym sa...

Hej Eva!

Måste bara börja med att tacka för i lördags, vi var alla så himla nöjda! Maten var superb och så den goda morotskakan efteråt...mums... Tack också för hjälpen med alla paketen, det var så himla gulligt att ni hjälpte mig, tjejerna blev så glada för presenten. Hela upplevelsen blev något att minnas för oss alla, så Tack!!!

Nu till mässan. Det ser väldigt härligt ut, fantastiskt fina bilder du tagit! Det är mycket man skulle vilja ha där du :-) Jag ser fram mot när det börjar trilla in i butiken, så spännande!

Sköt om dig nu och njut av att du varit på en så härlig mässa!

Kramar Camilla Örebro

LantlivsAnette sa...

Nu har jag mailat till dig..
pliinggg....

LantlivsAnette sa...

du..jag ser att Camilla från örebro varit till dig..hon brukar kommentera så fint till mig på min blogg..men hon har ju ingen egen blogg , så hälsa till henne från mig, och säg att jag är så glad för hennes kommentarer..kan du det ?
Kramis

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh så kul att få se, tack för titten av dina fina bilder! Jag vågade inte fota sist, gången dessförinnan fotade jag mest i smyg och bad om lov, drygt...jag var aldrig på mässan, var så slut efter jobb att jag skippade det så extra kul att få se det genom dina ögon... mycket vackra ting och vilket snyggt litet badkar!!! Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

Tjingeling fröken smultron! Jo du, anonyma jag.... har skrivit ett svar på min sida, men jobbet i Sthlm har inget med inredning att göra, jag brinner för mycket : ) Ha en fortsatt skön vecka! Mari,.
( Hoppas Gruvgat 13 har öppet nästa gång ni kommer, de har öppet kl 11-18 vardagar och har stängt måndagar..Lörd 10-14)

bykerstin o. butikblandannat sa...

Vilka fina bilder från mässan. Jättekul att få se hur det ser ut! Har aldrig varit där men hoppas att nån gång i framtiden få åka dit och shoppa loss till en egen butik eller så.... :) Vänliga hälsn Kerstin

Camillas Drömmar sa...

Hej!
Hoppas du har tid att svara mig. Det var nämligen en bild du visade, den med dem rotiga kronorna. Fick ett stort ha begär!!
Jag har en butik själv i en liten stad utanför göteborg och har letat som en galning efter sådana!! HAr du lust att avslöja leverantören hade jag blivit super glad!!
Camilla