måndag 7 juli 2008

Halloj!!

Här är bruden som skulle önska er skön midsommar... Bättre sent än aldrig!
Kläderna är sekelskiftes & låg i "högen" som inköptes i London.Midsommar är förbi & sommaren är i full blom, härligt! Bäst att vi passar på att njuta. Vi har som vanligt en massa roliga saker för oss. Ja, det tycker i alla fall jag, maken & barnen kanske inte är lika exalterade... Jag kommer med bildbevis snabbare än sist (när timmarna blev till veckor - sorry!)

Njut av sommaren så hörs vi snart igen, kramar Eva

9 kommentarer:

hemtrevnad marie sa...

Men vad har du nu för projekt på gång, hihi!!
väntar med spänning....även om det dröjer veckor!
Väldigt söta gamla kläder du hittat!!
kramis

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Men himmel vilka fina kläder,hade du på dig dom på Midsommar ?
Och vad rackarns är det för ett projekt du har på gång nu då !!
Nu blev man ju allt nyfiken..
Vänta inte för länge med att visa;)
Kram Anette

marie sa...

Hej Eva!
Men vad du grejar, man blir ju väldigt nyfiken på vad du har för projekt på gång? Vilka underbara kläder du köpt i London och provdockan ser riktigt fin ut. Man blir allt lite fikasugen när man får höra om mamma och Evas rundor hos dig. -Det var såååå gott! säger de efter varje besök.Du får väl lägga ut lite recept, vetja! Så vi som bor långt ifrån kan få en liten smakuppevelse! Du,förresten, vilket superfint reportage det var i Plaza!Har glömt säga det förut! Ha det så gott!
Kram
Marie

migoalice sa...

Hejsan vännen, är du hemma på lördag?
Vi åker neråt Nora så då tänkte vi komma förbi en sväng och bli lite inspirerade :-).
Jag hoppas att jag hinner dit innan kl. 15.00 då du stänger, måste kolla också om du har någon vägbeskrivning på din blogg, annars hör jag av mig.

Läckra kläder du visar!

Kraaam
Melinda

Katarina sa...

Hallå!

Vilken härlig bild!
Fina kläder....
Fniss...jag tipsade Caroline om att hon skulle kolla påsen så hon fick grejjerna med sig som hon shoppade....ler stort...
Ha en härlig helg!
Kram Katarina

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Vilka kanonläckra kläder!!!
Kram Marlene.

Lisa sa...

London och klädhögar... Ja, det saknar jag. Kanske var det något omedvetet liggandes bakom när jag gifte mig med en engelsman så att jag åtminstone får skåda riktiga fyndhögar åtminstone en gång om året.

Ha det gott!

Lisa

minblogg-jag sa...

Hallå hallå ! Nu var det längesen .. ser att du haft fullt upp med trädgårdsdagar å jubiléums firande. Får lov att ta mig en tur ut till dig snart å hälsa på .
Ha det gott kram Helena

Signes Second Floor sa...

Hoppas du har en jätteskön sommar o kan återhämta dig. Själv pysslar jag, läser och gör småutflykter (tyvärr inte så långt som till Örebro). Har du något Odd Molly kvar? det kommer väl en ny kollektion snart men jag letar efter en speciell vit blus m blå broderier (kan också tänka mig den i grönt). Må så gott / Lotta på Signes vind