fredag 13 februari 2009

Nya skyltar


har vi fått. Med olika text på. Den här tyckte jag var så gullig. Trots att jag inte har någon färsk timjan... Skulle kanske annars vara bra i dessa hosttider. Ni vet väl att timjanthe är dunder mot hosta!!Vita pärlisar - lika underbara som de blå!


Vi har fått in lite nya möbler. Helena & jag bubbade & bar igår. Tur också att det kom hjälpsamma kunder som hjälper till, tack!


Sånt himla snyggt SVART skåp.(För omväxlingsskull!)

Ser ni den nya kyrkljusstaken. Såå fin.

Verkligheten är dock finare än fotot, haha!


Önskar att det här vore mitt nya toaskåp som det ska stå ett stenhandfat på. Vi åkte ju förbi en antikhandlare i vår lilla stad i nov. i Vence. Jag tänkte ju fråga om han inte kunde ställa undan det "ifall" det blev en fortsättning för oss därnere.

Kära nån det hade ju bara behövt varit undanlagt i 2 månader. Jag har lagt undan grejer till folk i 2 månader! Nu var det dock inte handlaren som sa nej, maken trodde inte jag menade allvar när det skulle ställas undan saker på ett ställe som vi kanske aldrig skulle återkomma till.

Men hallå! Det skulle väl bara vara att ringa o säga nej, eller hur!
Nu när vi kom var det sålt...
Han hade några andra "krussidulligare" och det gillar jag inte riktigt. Han kanske har fått in nåt liknande nästa gång... Vet ni - det tar bara 2 min för mig att gå till den guldgruvan, dock har vi konversationsproblem - han kan NO english och jag, jag kan NO french, shit!!!

Varsågod, här får ni smarriga ALLA HJÄRTANS DAGS muffinsar!

Kram på er goa glada!!

9 kommentarer:

Fridhemspinglan sa...

Bon soir, madame!

Jag har lösningen på ditt problem.
Ta språket i vacker hand!
Parlez-vous francais?
oui?
non?

Jag förstår om du har svårt att sova, med alla kreativa idéer som far runt...
Det pottskåpet hade jag också bett att få ställa undan...
Utan att skämmas.

kram, ingela

Fridhemspinglan sa...

Hi hi, de lär sig för att jag är deras lärare... ;)

(...eller, jag var det.
Nu utbildar jag mej till tolk.
Ja!! Det kanske du får ta med dej en i bakluckan...)

kram ingela

Happy Valentino

Majas mammelucker sa...

Hej du lilla kreativa Eva!!!
Jag får gratulera till lilla studion...nu har du huvudet fullt förstår jag....men vad sägs en snabb kurs i franska ...värt att kunna...eller hur..överaska mannen..gissa om han blir impad..
Här kommer en stor Alla hjärtan kram till dig från mig!
Sköt om dig!
Kramar Maria

Maliva`s verden sa...

Bonjour madame....Frankofil som jeg er var det kjempe gøy å komme over din blogg.Nå har jeg kost meg og lest om Vence,sett bilder og drømt meg bort....Ja for jeg også går med en drøm om å kjøpe et aldri så lite krypinn på den siden av Frankrike...Men Vence har jeg ikke vært enda.Legger deg blandt mine favoritter jeg,så titter jeg innom igjen....Go`helg til deg fra Maliva

Katarina/Lantlyckan sa...

Tänk att karlar kan vara så oförstående inför vackra ting. Du hittar säkert något annat fint.
Vi skulle ha kikat in i butiken men vi har inte hunnit riktigt. Nytt försök nästa vecka! Ha en riktigt skön dag i det vackra vädret vi har!

/Katarina

Katarina/Lantlyckan sa...

Hej igen! Det finns en liten utmärkelse till dig på min blogg!

/Katarina

Sivs hus sa...

Hei, Herlige bilder. Klem Siv

Jennys vita drömmar sa...

Vilka jättefina skyltar, och kanofint skåp! snyggt med svart tycker jag. Kul å bryta av mot allt vitt:) Ha en fin vecka/Kram jenny

mig & alice sa...

DU ÄR INTE KLOK MADICKEN!!!

Jag har varit in och smygläst utan att säga nåt innan, flåt...men du vet ju hur vi har det just nu.
Graaaaaatttttiiissss till din önskedröm, kan inte riktigt förstå det ännu...och om JAG inte kan förstå det ...så hur ska du då känna?? Jag kan tänka mig att du flyger runt på små rosa moln hela dagarna och tränar på franska i öronlurar. Vo le vu....Eller hur sjutton nu det stavas på det vackra språket??!!
Vilken butik det ligger bara en minut ifrån ert place....farligt för plånboken kan jag tänka...det måste ju vara smidigare att handla där än att släpa med en massa saker på planet? :-).
Jag mailar dig nu.
P&K
Melinda