onsdag 23 september 2009

Hej hej allihop!

Oh, vad roligt att jag fått kommentarer :) Idag har vi här på Smultrongården kört på i raketfart! Jag har fixat och donat i Molly-rummet nästan hela dagen så nu är allt nytt uppe, omhängt och jätte fräsht! De andra har donat på i resten av butiken, städat och förberett inför Höstmarknaden som börjar imorgon! Dom har gjort så fint så! Dock ligger vi lite tjat till men det är som det ska, tänk om allt gick precis enligt planeringen, skulle inte vara kul!?! Nej nu ska fixas soppa, pajer, arrangemang..

Visst är hyllan fin!?! Önskar jag hade ett större kök så jag kunde få plats med den!

Dagens outfit:


Underbar klänning från Odd Molly, 1495 kr. Den är i flanell fantastiskt skönt, så man vill verkligen inte ta av sig den! Stövlar, 1395 kr.


Stövlarna är lite roliga eftersom man kan vika dom precis hur man vill. Ha höga ibland och lite lägre när man känner för det.


Mamma Eva, fyllde år precis när vi åkte till Fr så idag bjöd Camilla och Helena på fika! Verkligen super gott! Camilla hade gjort en marängtårta med chokladsås, dajm och massa gott! Så vi fick oss en paus i allt fixande!


Visst ser den god ut!?!



Mamma fick bl.a. en jätte fin kokbok, tror inte att det finns nån som har så många kokböcker och blir lika glad varje gång hon får en ny! Hon älskar verkligen att baka och göra mat!


Nej nu ska jag ut i höstvädret igen! Tänk att det är sol, hoppas det håller i sig hela helgen! Och att det inte blåser som det gjorde här i Örebro i natt, var verkligen stoooooorm! Hej så länge!Kramar Hanna

4 kommentarer:

annika sa...

Gratulera mamma Eva i efterskott. Kul att du Hanna får som en egen profil på Smultrogården. Låter kul med en tjejträff och mode någon kväll.
Kram annika

Kallholmen sa...

Halloj
Nu vet jag vad koftan heter.
Den heter GRANDMA.
Jag undrar också över storlek vilken är storlek 40 är det 2
Sen tror jaag att årets färger är rosa röd och blå.
Skulle vilja ha en beige.
Men du kan väl kolla om du vet vilken jag menar.
Kram Malin

BLONDETTY sa...

Hej! Så kul att läsa bloggen och extra skoj nu när du också börjat blogga! Är en flitig besökare av smultrongården och nu i helgen blir det nog ett besök på höstmarknaden. Ni har så mycket fint! Gå gärna in och kolla på vår blogg: http://www.blondetty.blogspot.com/

Sari sa...

Hejsan!
I helgen var jag för första gången ut till Smultrongården! Vilket mysigt ställe och så mycket fina saker!! Dit åker jag gärna fler gånger!
Ha det så bra! /Sari