torsdag 6 september 2007

Hemlighuset

Nja, inte riktigt hemligt hus - men nästan.
Det är många som frågar om jag inte kan lägga in bilder från vårt hus. Jag har ju visat lite grann. Nu är vi inte riktigt färdiga i huset men nog skulle jag kunna lägga ut lite fler. Jag började mitt bloggande för att flera av mina kunder ville se lite "färska" bilder från Smultrongården. Och vi grejar & fixar så mycket där så jag tyckte att det kunde vara skoj.

Det är ganska speciellt att ha butik på sin gård. Och då även café i trädgården... På vår invigning i fjol var här 200 personer. Och under höstmarknaden hade vi 700 (dotterns pojkvän förde statistik...). Nu tycker vi att det här är ett fantastiskt trevligt sätt att leva. Men jag tycker att det räcker att visa bilder från Smultrongården. Det känns som att det blir för privat att lägga ut bilder från vårt hem. Det kanske låter konstigt men just nu så känns det bäst så här.


Tack alla ni som kikar in här hos mig & läser. Jag har ju en räknare som jag av nån anledning inte kan visa på min sida - men ser själv. Så jag häpnas över er alla som besöker min sida. Jätte, jätte kul att ni återkommer hela tiden! Och tack till er som kommenterar - mycket skoj!
Här är i alla fall en bild på "hålet" bakom spisen i vårt kök. Plattorna är inte så glansiga som det blev på bilden... Tro´t eller ej, men nu har jag tagit kort på de nya rummen som är så gott som färdiga. Ni kommer inte att tro era ögon... Kram alla ni som tittar in här!

15 kommentarer:

Sallys hus sa...

Supermysig bild!
Nej jag förstår dig.. Det var därför jag startade en till blogg.
Den andra för kunderna och den här för min egen skull...för att jag tycker det är så himla skoj och inspirerande.
Du jag tror nog inte du skulle vilja se mina tapetserarkonster på alltför nära håll.
Själva upphängningen blir alltid bra..utan bublor och så men skärandet...suck... jag kan inte skära kanter. Det bästa är ju om man tar bort lister och så innan.
Så är inte fallet i vårt sovrum.
Tur att ingen kommer krypa under sängen.
Kram kram..

Dubbelörn sa...

Förstår att det blir knepigt med två "liv" en med butiken o en privat. Självklart tycker vi som läsare att det är mysigt att se hur ni har det hemma, men självklart blir det då två "öppna-liv". Något vill man ju då ha privat ;)

Kramar

Solsjö - Under en vind sa...

Sååå mysig bild! Ha en tevlig helg! Kram!

WhiteVintageDreams sa...

Vad kul att du har ett företag som går så bra :). Marknad lät som ljuv musik i mina öron...däremot tycker jag att det ibland kan vara svårt att hitta till de. De största vet jag ju var o när de finns, men inte de mindre.
Trevlig helg.
Kram

Sallys hus sa...

Mmm.. om han märker nåt!
Vet du min man tyckte det blev ursnyggt och han försäkrade sig två gånger om att jag verkligen skulle måla gavel och nattygsbord vita......jag fattar ingenting!!!
Jag fick dra med honom till bloggen för att visa före och efter bilden för han kom inte ens i håg hur det såg ut före....suck...karlar..
Ja ja nu är det bara resten kvar som man säger. Ska du göra om??
Vad blir det nu då?
Ha en bra dag, Kram Katarina

Anonym sa...

Jättefin bild! Ska bli trevligt att få se fler bilder sen! Ha en fin helg! Kram :)

LantlivsAnette sa...

Åhh så fin bild...gillar de där små stjärn ljusstakarna,vi beställde såna nu på mässan,hade glömt det men kom ihåg det nu när jag ser dina.
Vet du !!!?? det är inte klokt alltså..du såg vår fina skylt..jag sa till syrran idag -ska vi sälja skylten ? också tänkte jag på dig !!!men hon tyckte att vi skulle vänta o se om den får plats nån stans i nya lokalen,kanske man byter text på den ..vi får se..men ska vi sälja den så lovar jag att jag hör av mig till dig först,jaaa..vad konstigt va...
Skylten är riktigt gammal, den har suttit utanför en lanthandel,jag har köpt den på auktion och meningen var att ha den ute på min lilla stuga,där jag har drivit Antik affär i sju år !!Joo det är sant...man bara säljer o säljer..kanske har man tattare i blodet..fniss...nää..men förra året tog det stopp..jag stängde Antik affären..jag pallade inte med att ha den på gården,och att ha två butiker ..nää..det gick inte,stressa från den ena till den andra...man ska ju tycka det är roligt också,man börjar väl bli för gammal...men stugan finns ju kvar så man kan ju öppna om man känner för det.Ojj vad mycket jag skrev nu då...Ha det så gott ,väntar med spänning på fler bilder från dig..Kram Anette

MiaMaria sa...

Vilken vacker bild!
Kul att du visar oss den. // Maria

Min Skattkammare sa...

Godkväll!
Oj vad det låter spännande med nya rummen i butiken! Då måste jag komma och titta igen.
Snart behöver folk härikring inte åka till Marieberg.......dom kan komma till oss på stråket!! hi hi
Det kittlar i näsan, jag har sågat och slipat idag. Din Åsa har bl.a beställt en hjärtlampett, det är jättekul, tycker jag!
Ha´en skön helg!
Kram Kicki

n o r d i n g å r d e n sa...

Himmel sånt vackert " hål" bakom er spis, så mysigt & hemtrevligt och så vackert arrangerat!! Tack för den ljuvliga bilden och trevlig helg! Mari.

Anonym sa...

Jag är inne och läser din blogg varje dag, tycker du har så jättefina bilder och saker som du visar. Har ingen egen blogg men läser gärna andras. Är nyfiken på var din butik ligger skulle gärna vilja besöka den. Får en känsla av att den ligger i närheten av Örebro, själv bor jag i Västerås så det är ju inte så långt. Förresten. butiksstråket ni talar om , var går det undrar Lotta

Sallys hus sa...

Ha ha....tror du jag skrattade när det kom kunder inspringandes mitt i hagelstormen med ljuslyktorna från dig...
Du, det blev verkligen super fint på hela övervåningen....du har verkligen lyckats bra. De grå golven blev helt kanon.

Krukorna blev perfekta i mitt sovrum. Jag är jätte nöjd! Nu är det bara resten kvar..phu!
Kram Katarina

Katarina sa...

Hej:)
Har ni det br ai höstrusket?
Jag planerar och planerar, vill ju gärna komma till era butiker snart!!
Mycket snygg bild från ert kök, vi har oxå en hylla bak spisen, snyggt :)
I dag blir det marknad och förhoppningsvis måleri :)

Ha det gott !!
Kram Katarina

Katarina sa...

Hej igen:)
Klart jag ringer först, nu blir det väl tyvärr inte förräns jag kommer hem från Athen men sen så:)
Tänk att jag inte har målat något ännu, men nu efter maten så skall jag väl för jössenammen komma i gång, hihi.

Ha det så bra i kväll.
Kram
Katarina

LantlivsAnette sa...

Åhh så himla glad jag blir nu..tänk att man kan ha sån tur så att det fanns kvar tunikor till oss !!Jag trodde inte att dom skulle gå att få tag i...så himla snällt av dig att fixa..
Hör av dig sen när dom kommit så ordnar vi med frakt o betalning..jag tror inte att jag kan komma o hämta dom själv..(det är ju lite långt emellan oss..)även om jag jätta gärna hade velat det...Ha en fortsatt skön Söndag Kram Anette