tisdag 4 september 2007

Så kommer då lite mässbilder.
Nedan är från Sias showroom. Dom har egna stora fina lokaler.
Mycket grått har jag beställt - tycker det är så himla snyggt till silver & vitt.

Vilka läckra grejer, eller hur!? Sån himla fin keramik. Sen gjorde ju dom smarriga kakorna sitt till... Jättemysigt! Är så sugen att ha en egen Smultrongårds kopp. Den här skulle ju passa. Eller har nån nåt annat förslag??




Stenar med text på har jag allt som oftast i butiken. Nu tog vi även hem den läckra stora lyktan.



Här är från Olsson & Jensen. Dom har så super härliga grejer. Har haft dom sen i våras, ett helt nytt företag. Stilen är fransk, sliten lantstil - urläckert. Kolla in sparken i taket...



Julig härlig bild från Västergården. Känns som riktig svensk jul. Mmm tur vi har den att se fram emot! Signes Vind har skaffat nedräknare till julafton på sin dator - coolt!


Annars kan jag berätta att det tar sig därute på Smultrongården. Nu är det nära... Snart tar vi ytterligare två rum i besittning. Har ju fått in leverans nr 2 från Odd Molly så det behöver ju komma upp... Golven var inte helt bra - så jag tog o målade om dom. Igen. Puuuh! Svetten lackar & det är ju bra med tanke på alla Åre Choklad strutar som går åt när jag är därute.
I morron packar vi upp 4 pallar med grejer. Oj, det är mängder det! Men med tanke på att det är ganska tomt nu ska det nog gå bra. Visar bilder på det snart... ha en skön sömn alla!

12 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh vad fina bilder du visar !
Ser att du också handlar av Pb..dom har verkligen fina saker..vi tog hem vita stenar också..med texten Harmony och God Jul...och lyktor o annat..
Vad spännande för dig att få packa upp allt fint ..skynda dig att fota sen det är så kul att få se..
Kram Anette

Solsjö - Under en vind sa...

Å´så mycket fint!!!! Ha-begäret väcks...trots den tidiga morgontimmen.....Ha en bra dag! Kram!

Sallys hus sa...

Hi hi...han vet inget ännu...vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det. Funderar t o m. på att "råka" riva sönder tapeten på min sida lite. Fy va hemsk jag är!
Väntar på att han ska åka bort på jobb så jag kan sätta igång och överaska.....Håller på och målar en matgrupp på jobbet också. Den vet han inte heller om. Han tar nog ut skilsmässa om jag släpar hem fler möbler som ska målas om.
Men sovrumsbilder kommer......
Jag kikar på tapeten varje dag och känner mig helnöjd!
Vilka fina bilder du visar.
När ska du ha invigning för kläderna då? Har du satt nåt datum att DÅ måste det vara klart.
Måste komma och titta sen. Jag har faktiskt aldrig sett Odd Molly förut.
Ha en bra dag och hoppas på månfga kunder i solen.
Kram Katarina

My Lovely Home sa...

Hej jag fyller jämt på lördag så jag vet hur stressigt det är! sambon håller på och renoverar badrummet som skall vara klart till på lördag. Ja vad kul at träffas jag skulle också vilja sälja odd molly så himmla fina ! jättesnällt att du vill ge oss råd. Jag hör av mig och påminner dig kram Johanna

Spets och snor sa...

Tack för dina ord! Du receptet ligger på min blogg. Det är inlägget efter bilderna på kakorna ... lycka till

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där smygfotografen! Så kul att vi fick se dina bilder, det var ju bara såå mycket vackert där! Jag orkade inte fota denna gång, tog säkert närmare 100 bilder förra året men nej, det var en pärs, vissa gillar ju det inte men glad över att få se dina bilder! Vilken fin lykta ni köpte! Jag var där i söndags, jag hörde ni hade träffats i torsdags.. Jättefint planteringsbord du har i inlägget under! Mari.

Anonym sa...

Nu har jag kommit hem från min lilla tur till dig. Det var så mysigt att vara hos dig - som alltid! Blev en lite kortare visit den här gången, men vi hann med en the och den supergoda kakan som din son bakat. Den var verkligen superb (kändes inget konstigt trots knas med ugnen, den var verkligen super, och jag menar det! Kan tänka mig recept på den...) Vad gulligt du skrivit på "Spets och snor", du är ju bara för go och rar du! Det är lätt att vara en gullig kund, när det är en så gullig ägarinna! Madde som var med mig idag tyckte verkligen att det var en idyll, hon ville verkligen att vi skulle åka till dig nästa gång hon kommer hit. Underbara mässbilder, ser fram mot att få se det som kommer till butiken sen. Fick ju också en skymt av rummet på ovanvåningen idag, gud vilket jobb Ni har lagt ner, det blir så fint! Måste bara säga en sak till, vad trevlig och go hon var din kollega som var hos dig idag, ett litet energiknippe.
Kram på er alla goa och glada!
Camilla Örebro

Sallys hus sa...

Mmm... jag får dyka ut till dig nån morgon innan jag öppnar och spana lite. Behöver två krukor till sovrummet. Hittade inga på hela mässan. Kanske du har några.
Kram Katarina

MiaMaria sa...

Oj! Oj!
Vad mycket fint. Jag såg något jag bara måste ha.
Är då givetvis nyfiken på vem som designat de vackra kronorna i keramik, (tror jag det är).
Ha´det gott! //ME

MiaMaria sa...

Svar på din fråga ang. Eva.
Nej jag känner henne inte, men när jag var där så pratade vi ganska mycket om att hon bodde i Örebro och att skulle ha butik på nätet och så vidare.
Jag är ju ganska nyfiken av mig, och när det gäller inredning så brinner jag för det. Så därför blir jag lite frågvis.

Och hon nämde givetvis dig och Pk Design som är en favorit butik för mig.
Ha´en bra morgondag! // Me

WhiteVintageDreams sa...

Vad roligt att du visar mässbilder...det är så kul att få se :). Tack!!!
Kram

Sallys hus sa...

Nu är tapeterna snart uppe...det blir såååååååååå bra!
Kram Katarina