tisdag 29 juli 2008


Wow I

I fredags var Sofia Karlsson här i Örebro och spelade i Stadsparken. Ni som har besökt oss i sommar vet att hon spelas friskt här på Smultris. Vilken tjej! Om ni inte har sett & hört henne, passa på, en fantastisk tjej.
Helt otippat följde äldste sonen med, och kunde t om kosta på sig att säga att det var riktigt bra. Fabian däremot han har än så länge inget att välja på utan blir medtvingad. Två stora glassar gick det åt. Trots detta säger han: -Mamma, hon spelar ju samma melodi hela tiden, hon byter ju bara ut texterna...

Ja, så talar ett barn som kommer från en släkt där musikaliteten sträcker sig till att knappt klara av att vissla på en katt!

Jag ser framför mig julaftnar & födelsedagar där hela släkten sjunger & spelar tillsammans. Det kommer att förbli en önskebild in my head..


Wow II

Odd Mollys höstkollektion. Så otroligt snygga kläder! Massor av "vill ha"! Jag kommer att fortsätta skicka kläder till er som vill beställa. Så småningom kommer dom in på hemsidan www.estiliodesign.se. Där finns pris och storlek på de styles vi har. Jag har redan fått beställning på höstplagg så är du intr. maila el ring mig.

Samtidigt som höstkollektionen visas på hemsidan får vi återförsäljare se nästa kollektion. Vilket innebär vår/sommar -09.
HERREJISSES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hanna & jag tittade ihop & vi satt bara & skrek.
Snacka om att ha dunder snygga kläder till att göra så mycket snyggt att man halvt svimmar! Sen passar dom ju så in i nordens bra att sälja i vår gamla Smultrongård.

Ni som varit här vet ju att jag väldigt gärna har grejer som liksom känns rätt att sälja och passar till huset och stället, och med Odd Molly kan man väl säga att det blivit mitt i prick! Känns helt kanon!!

Wow III

För alla nya kollektioner som börjar strömma in. För en som jag som bara älskar det jag gör så är det som julafton varje dag en ny katalog dyker upp. Inredningsstilen som gäller just nu är bara så underbar - passar både mig själv och min "butik". Måste skriva butik inom sitationstecken, Smultrongården känns mer som ett ställe som jag grejar & donar & gör snyggt i, sen kommer det folk som köper sakerna som står framme.. Vilket är fantastiskt, underbart trevligt - det innebär att vi får greja om väldigt ofta med nya saker!

Wow minus

Till mig själv.
Ondskul!
I suck!!
Jag har åsidosatt någon som jag tycker mycket om. Min blogg. Och självklart du som läser det här. Det är bara så dåligt av mig och jag ska ge mer tid till dig, min blogg. I sommar har vi haft besök från hela Sverige (inkl turister fr övriga Norden) och dom allra flesta har läst om oss i tidningsreportage samt på bloggen. När t om mina barn säger att -mamma, nu är det dax att uppdatera! Då har det gått långt eftersom deras intresse för min blogg är mycket lågt. Nu känner jag att till alla er som rest för att besöka oss ska jag skriva och visa bilder. Så ses vi kanske nästa sommar igen. Ni har alla varit så otroligt gulliga så det är det minsta jag kan göra.

Kramar till er alla från en bloggare som "kommer igen"!

7 kommentarer:

mig & alice sa...

Tjohooo vännen, jag får vara först om att lägga in en kommentar...de andra kanske har tröttnat *gapskratt*...nejdå...jag har själv ursäktat mig på bloggen igår för dåligt med inlägg på sista tiden.

Vill skriva och tacka för senast. det var verkligen synd att ni skulle iväg, hade gärna suttit där, både jag & Janne och pratat med er en lång stund.

Hoppas att ni kom iväg innan det mörknade iallafall, hihi.

Har du sett mitt inlägg ifrån din vackra butik och hem??

Vi kommer absolut att komma tillbaka. Snacka om att jag & Janne var euforiska på vägen ifrån er om att ha ett ställe som ert, nu vill jag bara flytta ut på landet :-).

Ursnygg tunika du visar ifrån Odd Molly!! Vill bara haaaaaaaaaaaaa!!!

Kommer du ihåg gardinerna som jag vill ha?? De du har inne i badrummet? Du får gärna hojta till när de kommer.

Oj, nu blev det långt, hoppas du höll dig vaken till slutet.

Ha en fortsatt vacker vecka du härliga.
Kraaaam
Melinda

Signes Vind sa...

Wow - vilket inlägg!
Längtar till Odd Molly kollektionen släpps - här i Göteborg har den inte kommit än - har dammsugit alla affärer efter REA-fynd med det är mest långklänningar o lite stickat som finns kvar och de passar inte mig.
Har några semesterdagar kvar o njuter av bad o sol och smyckestillverkning. Snart börjar allvaret för mig.
Må så gott / Kramar Lotta på Signes vind

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhh äntligen ett nytt inlägg från dig ;)
Det är så roligt att höra från dig..
Visst är det roligt när alla nya kataloger kommer,jag fick just nu en katalog från Blomingville..himmel vad mycket fint..
Nu blir det svårt här,vi ska ju på Formex också...
Odd Molly,jaaa du,fy tusan vad dom har fina kläder,jag använder min grå vita tunika ofta,den funkar till allt,och jag får ofta berömm för den..
Så du har sett sommar kollektionen redan..åhh..var det mycket fint..?
Kram Anette

Anonym sa...

Hej Eva!

Hoppas ni har det bra ute på Smultrongården, antar att ni har fått slitit hårt... Men det har varit väldigt kul också har jag förstått! Så synd att jag missade Sofia, men vi hade kalas för Tobbe då så jag kunde inte, men, men, sånt är livet. Och Molly-kollektionen då, så spännande, och snyggt kan jag tro, längtar så!
Ja, och snart ses vi igen, v 33 är jag på plats igen, ser fram mot att se er alla igen! Sköt om er tills dess och hälsa!

Kramar Camilla

Englas Skafferi sa...

Hej!
Kul att ni tittade in till oss idag och gungade lite i vår helande gunga i gympasalen! Min man berättade om din blogg, och jag blev så inspirerad att jag satte i gång genast - englasskafferi.blogspot.com skapades idag! Fortsättning följer...
Allt gott till er Smultrongård önskar Ingrid, Englas Skafferi i Lännäs Södra Skola

Kallholmen sa...

Hej, vad roligt att läsa lite om er sommar. Vi var kring Örebro ifjol vid den här tiden och fiskade kräftor...! ingenting att äta för en surströmmimgsälskande norrlänning men oj vad kul det va. Vi såg Vinön men vi var aldrig dit.
Vi syns väl på formex eller...
carolina

Anonym sa...

Hej ! tack för en underbar sida !!! Tänker besöka dig för första gången på lördag. vi syns då !! kram bettan