söndag 3 april 2011

Chokladprovning

Som vanligt på Ost & Vinmässan träffade jag Allana från Venus Choklad.

Alltid lika trevligt att träffa denna energispruta!

Allana var ju här första året vi hade öppet. Till alla hjärtans dag. Det är en del år sen sist och jag tror att våra besökare är redo för en ny lite grundligare chokladprovning.

Själv är jag ALLTID redo för det;)

I veckan som kommer bestämmer vi datum så får vi se vilka fler som är chokladlovers!

Vad gör man när barnen är så skapligt stora att dom inte kräver ens omsorg 24/7....???


Golf?


Hundvalp?


Döm om min förvåning när jag träffade en bekant igår.


Livet är ju fyllt av händelser som flätas i varann - igår på Vinmässan var ytterligare ett sånt tillfälle.


Ni ska få höra i morron;)


Söndag idag = mamman i familjens idédag.


Har ju lovat att ligga lite lågt på det planet - men jag har en idé som är så lockande att jag inte får den ur skallen... Det är en av dom vidlyftigaste som troligtvis aldrig kommer att hända men det är GRYMT spännande att se OM det överhuvudtaget finns nån möjlighet att genomföra den. Förkastar den inte än, hur som helst. Vet ni vad våran Hanna gjorde igår efter stängning.


Tog tåget upp till Arlanda och sov på terminalen, just nu sitter hon på planet till Nice. Landar om 10 minuter. Då SLÄNGER hennes mamma sig på luren och vill ha ALL info om vädret. HUR varmt är det? Blåser det? Kan ni ligga på stranden och sola?? På nåt sätt känns det närmare och varmare när man har nån som är där.


Känns som att solen lurar sig till oss här i Dylta genom telefonen då... Hahaha, det lär behövas - jisses idag är det så grått att jag undrar om det överhuvudtaget finns en himmel där ovanför det TJOCKA GRÅA TÄCKET??? Hur som helst - önskar er en UNDERBAR SÖNDAG en av mina favvodagar;)


Kramelikram alla!


Eva

Inga kommentarer: