tisdag 10 maj 2016

Kikar in en snabbing såhär på kvällskvisten....

Ser ni skillnaden, jag är såå glad, det blir så fräscht.

Stal mig fem minuter och skriver lite;)

Plötsligt bara hände det och vi är på G med köket. Inga revolutionerande grejer och saker som man storknar av men det som görs kommer att bli sån skillnad. 
Sååååå megaskönt! Har man bott och verkat i sitt kök i 12 år är det dax för uppfräschning. 
Hög tid, it´s a promise!

Kompisens son är målare så det är bara hur bra som helst. Visst, jag älskar att måla men det skulle ta flera dagar för oss och nu är det över på några timmar, jippi!!
Lars och jag går efter med pensel och hjälper till så vi kan känna oss lite inblandade också.

På söndag kanske det skall kaklas också. Pärlsponten åker all världens väg, vita hyllor och fattigmanssilverlamporna lika så. Dax att gå vidare.

Jag älskar vårt kök. Det är stort och enormt praktiskt. Diskhon är perfekt. Stor som bara den. En stor plåt går enkelt ner. Vi tog ner två väggar när vi flyttade in så såna renoveringar vi är färdiga med. 
Thank God för det. Jobbigt, jobbigt var det. 

Ni skall allt få se när det börjar närma sig färdigt resultat. Vi tar bara en del i taget. 
Taket nu. Området vid stora diskhon skall kaklas och fixas sen. Därefter slipar vi golven. (Ser inte framemot det, sju olika steg. Blä!) Spiskåpan får sig en omgång när golven dammat klart. Skåpluckor likaså. Sen har jag lite funderingar över området kring spisen. Där är jag mycket, mycket kluven. Kommer väl fram till nåt så småningom.


Veckans vara, läckraste plantbordet - 695:- ord. 1495:-

Nu har jag suttit nog.

Vill bara påminna att i morgon har vi öppet ända fram till 20.00 på landet. 

Det är lite bråda tider här nu. Flera kvällsgrupper dom närmaste dagarna och på fredag är ju vår allra första AW. Så himla kul ska det bli. Men i morgon måste vi nog ringa runt till alla som bokat sig och ta in förbetalning. Vi har en massa på väntelista som inte får plats så det vore synd om någon inte dyker upp av dom anmälda. Det får vi se till att det inte händer. 

Hoppas du har en skön kväll i det bästa vädret ever. 
Njuuuut, 
kram
Eva

1 kommentar:

Annika sa...

Skönt att få hjälp ibland, så man kan lägga fokus på allt annat som ska fixas. Att förnya är både svårt och kul på något sätt.
Fin dag till dig!