söndag 26 augusti 2007

Dax för the stundTid för avkoppling med en helt ny bricka. Jag är så himla svag för brickor & kakfat & glaskupor. Här är en bricka med ett så vackert mönster. Glaskuporna är dom jag skriver om på hemsidan. Det här är lilla varianten. Idag har vi solsken, yes vad skönt, så nu är vi på väg ut till Smultrongården för att ställa allt till rätta inför dagen.
Igår var det massor av fyndande kunder - kanske kommer några som vill fynda idag också...
Camilla, tur jag inte lovade bort lunchen - dom 8 cyklande kom som dom skulle... Ha en underbart skön söndag alla - njut av solens strålar!
Kramar Eva

12 kommentarer:

Kvarnboden sa...

Det var fina saker du "dukat upp med". Jag blir sugen på lite afternoon tea!! Lycka till idag också. Kram Elisabeth

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken inbjudande testund med en sån vacker bricka!! Vi är nog födda i fel tid som är så galna i såna brickor, kakataf och kupor...Jag blev så tesugen av dina bild, mycket vacker dukning! Du får nog mååånga kunder!! Mari.

Solsjö - Under en vind sa...

Vid den brickan hade man gärna slagit sig ner för en fika! Så fint! Kram!

Sallys hus sa...

Men gud så söt glaskupa!
Tekannan och koppen är ju sååå fina.
Hoppas du hade fullt av folk idag. Hade gärna kommit ut och fyndat lite jag med men jag hade poolparty för 11 st 10-åriga fnisstjejer.
Snart Formex...längtar!
Kram Katarina

smultrongården sa...

Hej på er! Ja, det kanske är så att man född i lite fel tid - men vi försöker ju alla att gå tillbaka & ändra på det... va knasiga vi är..!

Mm vi hade fullt i dag också - kanon kul! Husapotekets dag var nog jätte bra, det var många som kom till mig & sa det. Formex blir jätte kul - tyvärr blir jag där kanon kort, ska till Odd Molly & Sia också - på samma dag...

Nej, nu ska jag sanningen att säga faktiskt ta mig en the stund, mums! Kramar Eva

johanna sa...

Men..vilken jättefin bricka o så mycket nya fina bilder du lagt in..måste titta igen
ha en jättebra dag
kraam

Anonym sa...

Ja, visst kan man få dåligt samvete över kaniner... Men våra har åtminstone ett isolerat hus till vintern. Det är flickornas gamla lekhus, som min man snickrat, som nu kommit i återbruk.

Hyllorna du undrade över är från vårt kök. Vi har flera fina hyllor hemma. jag ritar och min gubbe snickrar...
Snart, snart är verandan färdig att visas upp...
Ha det gott!

Anonym sa...

Ja. gud vilken tur, det hade blivit snopet både för dom och dig :-) Nej, vi fick oss allt lunch inne i stan och sen var vi till "Ernst lada" och tittade. Mysig dag! Jag är så glad för kuporna jag köpte, riktigt fina.
Jag kommer ut och lunchar en annan dag för jag kan ju inte hålla mig ifrån mysiga Smultrongården!
Förresten, gillade brickan massor, skulle gärna servera härligt gott rykande the på den. Får titta närmare på den när jag kommer ut nästa gång.
Kramar Camilla
P.S Anna som var med mig i lördags tyckte det var så mysigt hos dig!

LantlivsAnette sa...

Ojj vad fina saker du dukat med..den brickan blev jag så himla förtjust i jag med så jag köpte två stycken..jag är så där knäpp så jag måste ha två av allt, har jag någon gång köpt en så ångrar jag mig alltid.Hörde sen med en Fengshui expert och hon sa att man ska köpa två av allt...så då är man väl inte så knäpp ändå...
Så nu kör jag det med kunderna i vår butik..-köp två,det ska man enligt Feng shui..hi..hiii..försäljare som man är !!Jag har låtit glasmästaren skära ut speglar i mina brickor..jättefint...då kan man välja hur man vill ha dom för speglarna ligger lösa.
Kram Anette

Vita Damen sa...

Hej,Har pysslat runt lite med sakerna jag köpte av dej i lördags, det blev såååå fint, men ångrar att jag inte köpte en till glas kupa. Men jag kommer ju fler ggn. Iallafall på höstmarken!
/Jennie, från Laxå.(utan barn och vänner i lördags)

smultrongården sa...

Camilla: Tror säkert ni hade god lunch i stan - Örebro är en kanon matstad tycker jag. Har best fler kupor - så det kommer mera...

Fridhemspinglan: Gissa om jag ser framemot att se verandan - med alla fina fönster!!! Blir nog ett besök till dig framöver. Om det går bra!

Anette: Har du köpt brickor tidigare? Jag har inte lyckats se dom förrens detta år...

Vita damen: Men vad kul att du har en blogg! Då vet jag ju precis när du fått din lilla bäbis! Så kul att du åker ända från Laxå till oss, du ska veta att vi känner oss hedrade! Tills nästa gång du kommer hoppas vi att det hänt lite ytterligare!

Kul alla att ni kikar in till mig! Kramar Eva

MiaMaria sa...

Fina bilder du visar. Ska kika igenom din sida lite mera.
Jag måste försöka åka till din butik, visst ligger den i Örebro?
Har en syster där så en tur till dig bör jag ju hinna med.....