fredag 4 februari 2011

God kväll!!

Vet ni vad vi fick in igår!? Post Fire Dew!! För er som inte vet är det Odd Mollys herrkollektion. Första säsongen var hösten 2010 så detta är första vår/sommar kollektionen!
Denna jacka har vi tagit in, sjukt snygg! Pappa köpe en direkt och har haft den på sig idag.


Den är jätte snygg med två sneda bröstfickor med dragkedja, två större nedtill och ett bälte bak som man kan ta fram om man vill. Fodret är jätte fint och det finns en innerficka. Detaljerna är ju det som gör det brukar man säga och jag måste säga att Molly verkligen kan DET! Titta bara på flötet på armen, sjukt snyggt tycker jag. Den är lite tunnare i 100 % bomull och kostar 3995 :- Pappa har en trea (sitter perfekt på honom, han ville ha den ganska tajt), i "vanliga" storlekar brukar han ha M/L.

Odd Molly är ett oerhört roligt företag att jobba med. Kommer ni ihåg när de lanserade Post Fire Dew, mamma skrev om det här på bloggen kommer jag ihåg. De skickade ut kort med olika suspekta meningar på, ingen fattade något ett tag trodde vi att det nästan var någon som hotade oss.. men sen efter kanske fyra mycket kryptiska kort släpper Molly att de ska komma med en HERRKOLLEKTION!!!! Verkligen ett speciellt och kreaktivt sätt att berätta en sådan nyhet på, ni kan tänka er hur sugen man blev på att se kollektionen! Och inte blev man besviken inte :)

Nu ska det ätas tacos i riktig fredagsanda sen blir det Skavlan, vet inte vilka gäster som kommer så det blir spännande att se. Förra veckan var Lene Nystrom från Aqua gäst, verkligen jätte rolig att lyssna på, en riktig tjej med Go. Hon berättade att när kineser började åka turistbussar runt hennes hus, det var då hon förstod att hon var känd och det kan man väl förstå! haha!

Ha en mysig fredagskväll allesammans :) Kramar


1 kommentar:

Medea sa...

Wow, så spännande. Trodde jag skulle kunna kolla i webbutiken men den var visst nerlagd? Bara tillfälligt eller?
Ha en skön helg önskar Efwa som befinner sig i Sverige.