tisdag 22 februari 2011

Nya kläder....
Från Haust & V-collection:)
Bland annat en jätte snygg grön armyjacka. Riktigt snygg. Hur nu jag som AVSKYR (måste ju alla göra i och för sig..) krig kan gilla armyjackor. Konstigt men det gör jag hur som helst.
Hade tänkt mig att lilla Hanna skulle ta sig hit i morgon så vi kunde fota lite kläder;)
Idag har jag rätt många varierande sysslor må ni tro!


Adam och jag håller på med en hemsida för Vence. Tycker att det kan vara lite mer seriöst att ha en hemsida dit man kan hänvisa ev gäster.

Och rackarns vilket sug man får då.
Ja, att vara där alltså.
Här är det lilla Fabbe ("lilla" 13 år på söndag!) som varit o shoppat vegetabilier, den lilla vegetarianen;) Det där tog jag när killarna o jag var där själva i höstas.

Först var man livrädd när Fabian skulle komma dit, att han skulle gå vilse (hmm måste ha glömt viken miniatyrstad Vence är...) eller bli påkörd eller nåt sånt. Påkörd kan man ju bli vilken ålder man än är i och vilse vore mikroskopisk risk. Men man är väl som mor halvhyper för jämnan. I alla fall jag.

Fast nu skulle jag hur enkelt som helst kunna vara lugn även om han tog bussen ner till Nice helt själv. När man känner igen sig och blir trygg - tänk vad saker och ting får andra proportioner då.


Plockade "hundkexen" på min och makens morgonpromenix. Dom stod i 1 1/2 vecka!


Jag får sån grym "måbrakänsla" när jag ser dom här bilderna så jag tror att jag ska framkalla dom så dom finns lätttillgängliga.

Nu har vi bara lite pyttepytte kvar sen är hemsidan klar.

Då ska vi packa på oss målarkläder igen och åka in till stan och anta ny skepnad. Denna gång som målare. Tur man har många strängar. Undrar hur det annars skulle gå.
Då fick man väl byta lyra kanske...

Kramelikram igen
Eva

Inga kommentarer: