fredag 14 oktober 2016

FEEEEEEST
Kollar över kläderna inför morgondagen. 
Kör samma klänning som här hos Camilla med Concentus .
Beställde den till min 50-års dag och den har verkligen gett valuta för varenda liten slant. 
Den går att ha som på bilden, utan axelband, funkar ju när det är riktigt varmt. 
Men nu tänker jag ha ca 1 cm breda band upptill. Känns lite mer klätt. 

Dock skall vigsel och förmingel vara utomhus... huvva, en annan som inte är så mycket för det där med uteliv i klackar och klänning, burr burr. Vi har fått order att ha riktigt dansvänliga skor, riktigt partajande väntas, samt VARMA kläder. Men alltså jag tar nya kappan som inhandlades förra veckan i Nice sen kanske boots ute så byter jag till klackar när vi går in... hm, inte lätt att veta. Jag är dessvärre rätt säker på att jag kommer att vara för lite klädd. Min megavarma jacka med mjukpäls inuti hårar så magiskt mycket att det är omöjligt att ha den på finfest. I hela mitt liv har jag gått efter devisen: "vill man vara fin får man lida pin" ni vet;) Blir troligtvis så i morgon också om det inte drar in ett högtryck på en sisådär 25 plus lokalt över Strängnäs. Thank u thank u iså fall!

Så denna min första lediga fredag blev inte den "fredagsmysfredagen" den skulle kunnat bli. Jag är glad för att den inte blev det. I tio år har jag förberett inför öppet på lördagar. De första fyra åren bakandes fredagskvällar inne i vårt kök. Det blir bak ikväll också. En av bröllopstårtorna står jag för. 
Skönt, jag gillar inte tanken på att det är stängt i morrn. 
Nu blir det förberedelser, packning och incheckning på hotel. Sen är det förmingel och därefter vigsel utomhus. Vad mysigt va, förmingel. Sjukt kul idé! Låt gästerna bonda och skåla lite innan allvaret sätter igång. Jag har alltid gillat tanken på att göra livet glatt och enkelt. Väck med allt uppstyltat, tillrättalagt och nervöst. Lätta på kraven, släpp loss och njut av stunden.
Skulle inte vi ha levt vårt liv med våra fyra barn, butiken etc etc etc hade vi inte kunnat ta emot en person i vårt hem under dessa år. Men det har vi, och rackarns kul har det varit även om det långt ifrån varit perfekt;))) Tror att det här bröllopet kommer vara helt avslappnat och härligt skoj. 
Linas kompisar på möhippan var helhärliga så säkerligen är resten av gästerna det också.


Nu går jag omkring i min nya klänning från Provrummet. Fått en stor leverans när vi varit borta. 
Pernilla Wahlgren, Suzanne Nilsson och Erik Olsson. 
Och vet ni vad, jag har bestämt att ni ganska enkelt kan få 20% om ni är sugna på nåt av de alldeles sprillans nya plaggen. Kommer ett inlägg om det inom kort. 
Jag har en rostfärgad klänning på mig som jag vet att jag kommer att bo i. 
Kanske lite för snygg att gå hemma och plocka, städa och snart baka i, men jag har bestämt mig för att om jag inte skall bli alltför nedstämd och deprimerad över mitt nya liv "utan Smultrongården på heltid liv" måste jag se till att ha lite klass på mig själv härhemma. Har sminkat mig och ett tag gick jag med klackar, men nu är det marockanska tofflor och snyggklänning som gäller, hehe. Få se hur länge det känns ok innan skräpkläder åker på igen, hehe. 

Hur som helst, jag har provat alla kläderna och dom är grymma. 
Kostymen från Pernilla är superduper snygg!!!!!
Från måndag kan ni inhandla det från oss och med 20% rabatt.
Watch out.
Nu skall jag lägga mig i massagestolen innan det är dags för tårtbak.
Armar och axlar värker efter språngmarsch med resväskor igår. 

Happy Friday kamrater,
kram


Inga kommentarer: