lördag 15 april 2017




Gott så det förslår.....

Inte alltid man vågar göra nåt helt nytt när man får gäster.
Men den här såg så god ut plus att när jag läste att den var så saftig, kändes det som att det inte skulle gå att misslyckas. Och mycket riktig, det var en dunderhit!!!

Alltså ni måste bara prova. 
Busenkel att göra och en tidernas succé.
Det är en tårta i 3-lager. Jag måste verkligen ta en bild där man ser den inifrån, det finns en liten bit kvar så det går;) Den är väldigt hög men det syns ju inte på dom här bilderna.

Går att byta ut sylten som här är smak av körsbär, man tar helt enkelt det man själv tycker om. 
Egentligen skulle det vara en chokladganache över det hela som rinner ner på sidorna, men det var delar av mitt sällskap som inte är förtjust i det så jag hoppade helt enkelt. 

Det är som sagt körsbär i den och allra helst ville jag ha mörkröda bigarråer men det gick inte att få tag i när jag handlade. Det blev en väldans somrig variant och det kan tyckas lite trevligt, det var ju ändå påsk och utanför vårt fönster kändes det som värsta urvintern. Helt vidrigt om jag får säga. 
Idag har det lättat upp väsentligt. Solen skiner från en klarblå, MEN vet ni vad, vi har minus 9 här. 
Sanslöst!!!!

Nu skall jag upp och förbereda dom här grejerna. 
Skall bli väääldigt spännande om jag får till det, haha. Brukar kanske inte alltid bli som på bild. 

Tårtreceptet är från Victoria och har ni ingen tårta till påsk så kör igång, ingen blir besviken, it´s a promise. 

Ha en skön fortsatt påskhelg.
Kram 

Inga kommentarer: