söndag 6 mars 2011

Vilken dag igår - oj:)

Jisses vad många det var som kände för en utflykt i det fina vädret.
Så många så vi blev lite tagna på sängen, som man så fint säger...

Vi tyckte nog att vi var ordentligt förberedda men det blev en liten stund när det kakorna tunnade ur en del...

Kul verkligen att vi får så otrolig positiv respons på utbyggnaden, JÄTTEKUL är det:))
Tack alla!
Det är så kul för dom flesta säger att dom inte trodde att det skulle bli så. Och det hörs att det är på ett positivt sätt det inte blev som dom trodde. Och det är ju riktigt kul!

Vi har ju liksom byggt för att det ska bli praktiskt - men allra mest för att ni som kommer - och vi själva - ska trivas. Det är det viktigaste:)

Känslan är det viktigaste för mig i alla lägen.

Igår såg vi på KINGS SPEECH. Attans vilken bra film!

Jag sa det när filmen var över och även Adam sa: Ja, Skiitbra!!

Det är rätt häftigt tycker jag. Ungdomar är ju liksom van med dyra produktioner. Det ena ska vara värre än det andra. Tag bara Avatar, 2 miljarder att göra, jisses!

Kings Speech kändes som en oerhört enkel och fin story. Baserad på känslan när en människa själv gör sig liten. En stor redig kung som bara har fått in "fel" känsla i kroppen.

SÅ viktigt med KÄNSLA alltså. Så oerhört lite - kan göra att det blir så totalt fel. Så viktigt att vi människor behandlar varandra väl och ser till att rätt känsla går ut till vår omgivning.

Faktiskt viktigast av allt:))

Hoppas du får en jätte bra söndag! Jag ska nog promenixa en stund nu. Första gången på bra länge. Nice! Då får minsann jag en bra känsla i kroppen, NICE;)

Soligsöndagskram,
Eva

Inga kommentarer: