måndag 13 juni 2011

Ny - MYCKET innehållsrik och ROLIG vecka:)


Först kommer här ett litet smakprov från fotningen.

Vi fotar ju en massa saker. Sen väljer vi ut vad vi vill ha med i boken. Efter det kommer en AD att sätta samman materialet. Tillsammans med oss. Det sätts ihop i ett sammanhang och snitsas till med ramar och texter. Men som sagt det är inte vi som gör det utan ett proffs inom sitt område. Vi kan ju ha lite önskningar hur vi vill att det skall se ut.

Det här är våran vaniljkaka. Helt ärligt kan jag säga att det inte är min favorit. Men det verkar vara många besökares favorit. När vi inte har den så efterfrågas den.

Dock blev jag otroligt nöjd med bilden. Precis som jag hade tänkt mig den. Jätte kul:)

Den här veckan är verkligen innehållsrik. Kära nån! Hela veckan kan du som har allehandakort komma hit och fika 2 pers men bara betala för 1. Gäller även lunchpaj.

På fredag får du som har annons från allehandas sommarbilaga 20% på valfri vara.

Och vi avslutar veckan med dunder och brak!

MODEVISNING med Susanne från Haust & V-collection. Det ska bli urkul!!!

Själv ska jag trycka in en liten reportagefotning med Magda också. Fullspäckad och kul vecka med andra ord:))

En sak är urskööönt med denna vecka: Adam sköter caféet själv från och med onsdag fram till skolan börjar igen. Sköööööööönt! Nu får vi andra sköta butiken. Inte för att jag inte gillar att baka, det är ju bland det bästa jag vet, men det är svårt att hinna med allt.

Fabbe blir Adams hjälp, det blir ju spännande.... tänk om brorsorna ryker ihop så dom kastar porslin på varandra därute, man vet ju aldrig....

Ha nu en skön vecka och trots att det blåser riktigt kyligt är jag sååå glad att termobrallorna ligger lååångt inne i garderoben;)

Kram på er
Eva


Inga kommentarer: