måndag 6 juni 2011

Sveriges Nationaldag;)

Fabbe fick välja frukost i morse. Pannkakor med jordgubbar & grädde. Vi andra uppskattade hans val;)

Det här är väl en av dom mer speciella veckorna för oss svenskar. MÅNGA har skolavslutningar och studenter. I år har vi Fabian som slutar som vårt allra sista barn i Ölmbrotorpsskola.

I 17 (!!!) år har vi varit på avslutning i Axbergshammars kyrka. Helt makalöst fina avslutningar. Den kyrkan är verkligen som gjord för det.

Men allting har ett slut - så även detta. På onsdag är det allra sista gången för oss att vara där med våra barn. Nu är det Lillåns skola som gäller och avslutning i gympasalen. Hmmm....

Extra speciell vecka för oss, Adam blir 18 på tisdag. Och på fredag firar vi kusin Olles student. Med andra ord en mycket skojig vecka!

På Smultris kommer vi att förbereda oss inför klädsommarminglet vi har lördagen den 18 juni mellan 12-14.


Återkommer om detta.


Ha det gott nu och idag firar vi att vi är stolta svenskar:)

Kram kram Eva

1 kommentar:

Jenny sa...

Avslutning i gympasalen ... mja, då föredrar jag en vacker kyrka. Är inte troende men ser kyrkan som en vacker samlingssal vid speciella tillfällen, speciellt kanske i en liten by som vår. Ingen präst eller liknande som pratar, utan det gör rektorn, representant för elevrådet osv. Den dagen våra barn gått ut skolan går jag nog dit på avslutningsdagen ändå, hi hi.

/Jenny