måndag 18 juni 2007

Borstnejlikan är en sån gammal, fin blomma! Var tvungen att plocka en bukett och fota innan jag visar bilder från firandet. En stor dunge bakom vår numera vita lekstuga är full med olikfärgade borstnejlikor. Så läckert!! Man kan undra vem som planterat dom?? Vasen dom står i hade vi precis fått in till firandet och använde som ljusstakar. Så snyggt när det mörknade och lågan brann i slipningarna - men lika fin som vas tycker jag.
Natti, natti från blomälskande Eva

6 kommentarer:

Signes vind sa...

Borstnejlikor är faktiskt väldigt vackra - valiga nejlikor är jag inte förtjust i men dessa är ljuvliga. Fin vas - kan tänka mig att det var vackert även som ljusstakar. Väntar på bilder på firandet o sen skall jag sprida ditt namn till mina bloggvänner. Kranen är så fin!!!!

smultrongården sa...

Hej svejs!

Hjälp, skäms nästan att säga det men vanliga nejlikor är verkligen raka motsatsen till borst... (Synd för dom men sant.)

johanna sa...

Hej..vilka fina bilder..jag är lite trög men är det bild från din butik? helt underbar bild ialla fall o så fin lekstuga.
vill önska dig en underbar midsommar

smultrongården sa...

Tack, tack, kul att du gillar bilderna. Jag känner mig bara så nyyyyy & inte särskilt duktig men hoppas det kommer! Sängbilden är från Smultrongården, men den här bilden är från vårt kök.
Ha en skön & rolig midsommar, Eva

signe sa...

Jag älskar borstnejlikor!..har planterat några såna i år i perennrabatten.. vilken fin kran du har i köket! Hur gammalt är ert hus?

smultrongården sa...

Vårt hus är från 1916 och vi har bott här i 2,5 år men rustat allt (inte klart) samt byggt upp min butik som är från 1798, puh! Men sååå himla kul det har varit. Har fortfarande en massa kvar... Super skojigt! Så mina borstnejlikor är verkligen urgamla.