söndag 10 juni 2007


Hej Svejs!

Det här är det allra första vi gör på min lilla blogg - min lilla son och jag. Och några riktiga hävertar är vi nog inte direkt... Inte än i alla fall.

Jag har ju lovat på min hemsida att visa vår lekstuga - före och efter. Och det ska vi prova med nu.

När tidningen kom och skulle göra reportage så tänkte jag fräscha upp den lilla stugan
lite. Och jag blev super nöjd med resultatet! Tror ni att dom knäppte på den??? Egentligen skulle jag väl låta er vänta och se, men äsch, det spelar väl ingen roll... icke sa nicke - mitt extra jobb kommer ej att dokumenteras i någon inredningstidning. Men vi fick ju en fin stuga i alla fall.

Snart får ni se före och efter bilder inuti stugan också.

Men det dröjer lite.

Blomman ni ser här i krukan är den mest underbara jag sett. Det är en vit/rosa akleja. Ska ta en närbild så ni får se. Fick den på vår invigning i fjol. Uuunderbar!!!

Oj! Vad kul det var vi fortsätter en annan dag. Tack för idag!

7 kommentarer:

Signes vind sa...

Så kul att du är ute i Bloggvärlden nu. När du lagt in några fler inlägg skall jag tipsa om din blogg på min blogg så hoppas jag att det går som ringar på vattnet och att du får många besökare!!!De kommer absolut bli jätteintresserade av alla dina projekt!

smultrongården sa...

Tack, det var snällt. Det är så himla kul att se tillbaka och ha som en dagbok. Dagarna bara går och det kan vara kul att domkumentera med bilder.
Det är du som fått mig intresserad så det är tack vare dig - jätte kul, tack. Eva

åsa sa...

Jätte fint Eva, vi ser fram emot fler inlägg. Jag vet ju att du redan nu har en hängiven skara..Stugan blev jätte fin - jag har ju sett den live också..kram
åsa

smultrongården sa...

Kul att du väntar på att se mer! Jag hoppas att det ska bli ett bra sätt för er som bor en liten bit ifrån att se vad som kommer in osv.
Ha det bra på ditt sommarlov!
Eva

signe sa...

Oj, va fint det blev, en helt annan stuga!..underbar altan och vilken vacker dörr!

marie sa...

Jättefin blev stugan,vilken skillnad lite (mycket) färg kan göra! Vad var det för reportage du skrev om, så himla nyfiken bara!?

One Lily sa...

Very nice!