måndag 25 juni 2007

planteringsbord
Solen skiner, yipee!! Jag bara älskar mitt underbara planteringsbord som jag köpte förra året. Tänk om vi hade lite mer sydländskt klimat - då skulle växter & prylar hålla lite bättre. När vi har rustat min butik har vi hittat massor av gamla skor i isoleringen. Dom här kängorna tillhör mina absoluta favoriter! Idag har jag gjort massor av beställningar på nya grejer eftersom det tar slut hela tiden... Ger ett smakprov senare.

11 kommentarer:

Signes vind sa...

Så fint du har fått det på bloggen med bilder i huvudet av bloggen och allt :-))
I veckan lägger jag ut ett tips om dig på min blogg hoppas det är OK om jag lånar någon bild från din sida och skriver ordentligt att det kommer från dig.
Planteringsbordet är så läckert - min bästa väninna köpte ju ett som hon är så nöjd med hos dig.

smultrongården sa...

Vad kul att du tycker det!! Som sagt - ingen hävert är man... men det kommer hoppas vi. Jätte kul om du skriver på din blogg! Igår var det en sonhustru till en av dina kompisar som du var med hit (inredn.arkitekt?) jag berättade att du fått mig att börja blogga - och läsa bloggar - hej & hå vad mycket kul det blev av det!
Oj, oj, nu väntar källar städningen...

LantlivsAnette sa...

Du milde vilken fin blogg du har ! Kul att du hittat mig och jag dig!!Min butik heter inte Lantliv utan Toras Tyger..vi säljer mest tyger men även pynt..Kram Anette

Birgitta sa...

Hej, vilken mysig blogg du har, kul att jag hittade hit. Ditt planteringsbord är jag så sugen på att själv få äga, det var så superhärligt. Har letat länge efter ett. Var har du fått tag på detta fynd.

Signe sa...

Åh, vilken härlig blogg du har och härligt namn på den oxå! :) Här måste jag titta mera! :)

smultrongården sa...

Hejsan! Vad himla kul att ni gillar min blogg - tror man ju liksom inte själv... Planteringsbordet sålde jag själv ifjol och jag tror inte att det går att få tag på i år, tyvärr. Kan kolla. Jag har en annan variant från House Doctor som oxå är fin men inte alls likadant...

marie sa...

Nämen! En blogg jag inte sett förut, nu blir jag så där "villhagalen" igen. Vilket planteringsbord, vilken firma hade det??? Tänker leta o leta... tills jag hittar. Såå fint!! Vilket skafferi, jaa allt var fint! Nu måste jag kolla igen! Länkar till dig , hoppas att det är okej!

smultrongården sa...

Oj då, det var ju kul att du tycker allt det där snälla! Verkligen kul!
Planteringsbordet hade Idé Box men dom meddelade att dom bara ville ha super stora återförsäljare så vi ströks... Tror ej bordet finns i år. Kul om du länkar mig - måste jag också göra, är det ok med dig? Nu måste jag kolla in din blogg...

Camillas Drömmar sa...

En främmande blogg som jag aldrig besökt innan, va kul!:)
Nu måste jag titta vidare...på allt fint !
Camilla

anna sa...

Hej Eva!

äntligen har jag fått din blogg adress...
så otoligt fint, du e såå duktig!!!
kram Anna i Nora

links of london Jewellery sa...

This is my job. I am so sorry.
iphone case
iphone 4 case
ysl shoes
jimmy choo shoe
christian louboutin shoe
christian louboutin pumps
jimmy choo boots
Air Max 90
Nike Shox
Nike Air Max 90
Nike rift
Nike Air Max 90
Air Max 90
lingerie
sexy sexy lingerie
sexy underwear
lingerie sexy
iphone 4 case
iphone 4 cover