tisdag 12 juni 2007


Städdax!!!

I morgon är det 1 år sedan vi hade invigning på Smultrongården. Det var en helt otrolig händelse i mitt liv.

Att det kunde gå att göra så himla gulligt i huset kändes helt otroligt. Som vi hade slitigt!!! Att gå där kvällen innan när allt doftade nymålat och skurat av linoljesåpa var en sån otrolig känsla. Det är ett av de härligaste ögonblicken i mitt liv. Alla nya grejer var uppackade och ställda på sina platser. Helt nytt för mig var Himlas sortiment. Så dom grejerna kommer alltid att kännas lite speciellt för mig.

Invigningskvällen var fantastisk med strålande sol och strålande människor.

Vi hoppas på detsamma i morgon! Men i morgon kommer vi att domkumentera det hela med kamera och lägga ut här så vi kan titta tillbaka. Kul! Bilden har vi tagit under städningen. Vi gjorde en "fotobild". Sängen är ju betydligt belamrad i vanliga fall...
Höres efter firandet!

5 kommentarer:

Signes vind sa...

Grattis på 1 årsdagen. Så fin säng - ser fram emot bilder från firandet.
Må så gott / Lotta

smultrongården sa...

Tack o tack! Ja, jag ska sätta in bilder. Dock blev det inte mycket från firandet - så mycket folk att kvällen bara försvann. Tog dock lite efteråt. Och äntligen - kunde vi ändra bakgrundsfärg. Den förra var så hemsk att jag inte kunde lägga in bilder tyckte jag... Men snart kommer det!
Eva

signe sa...

Förlåt en dum fråga..Har ni butik?..är det den ni har firat eller ert husköp? Underbar bild! :)

smultrongården sa...

Ja, vi har butik med ett pyttelitet sommarcafé. Vi öppnade för ett år sen och det var inte meningen att vi skulle ha nån butik - så det är så himla kul må du tro. Jag hade butik i stan tidigare men har flyttat allt hit nu. Spännande... Så vi firade att butiken varit igång i ett år.

signe sa...

Skulle jättegärna besöka butiken och sommarcafét, verkar jättemysigt! Men undrar var du håller till nånstans??! :)