lördag 7 juli 2007Nu ska ni få höra nåt skoj igen! Den här lilla tjejen heter Fideli - lika som vår Stina gör i tredje namn. Men det skulle hon inte få göra minsann... vi fick lov att överklaga till Strängnäs Stift, då fick tidningen reda på detta o frågade om dom fick göra ett reportaget. Och det fick dom - så Stina var på första sidan i största tidningen! Och efter det fick hon heta Fideli samt alla andra små flickor vars föräldrar tyckte om det namnet - lustigt, eller hur. Så den här söta lilla tjejen heter det - men i första namn - så himla gulligt! (För övrigt tyckte jag att "Stinas Café" skulle heta "Fidelis Fik" men det tyckte visst inte Stina...)
Ryggsäcken har "damkunden" gjort av små, små stuvar hon fått av mig från Estilio Design. Med fingerfärdighet går det tydligen att göra det mesta... Den var otroligt fin! Jag tog en massa mer bilder på dagen - men jag klarar helt enkelt inte av att sätta in dom - sorry - gör ett fotopappers kollage istället. Det klarar jag kanske av...?? Nästa gång visar jag bilder på lite nyheter som vi har fått. Nu ska jag gå till vår toalett och måla trägolvet. Ja, det låter kanske konstigt men vi har lagt in trä på toaletten och målar det... Men innan dess ska jag ta reda på 20 liter härliga jordgubbar - mums!!!! Vi ses snart igen!

11 kommentarer:

johanna sa...

Vilken sötis..=)
självklart får du titta på våra produkter..jag kan maila över till dig..

johanna sa...

Hej igen hitta ingen mailadress kan inte skriva den så skickar jag till dig..
kram

LantlivsAnette sa...

Åhh det var en rolig liten namnhistoria...det golvet kommer att bli så snyggt kan jag tro..spännande att få se lite nyheter sen..Ha det bra Kramar från mig Anette

Signes vind sa...

Det är lite bökigt med bilderna. Man får klicka på bilden när man har infogat den hålla ner musknappen så det blir en liten ruta och dra försiktigt och placera den där man vill ha den.
Ibland tar jag och markerar texten, och trycker ctrl o X = då klipps texten ut. Sen sätter jag markören där jag vill ha texten igen och tar ctrl o V så kopieras texten in - det kan vara lättare att göra så.
Men det är jättefina bilder så ge inte upp - gör inget om bilderna inte kommer exakt där man vill ha det. Det är så kul när du visar bilder från affären, trädgården o ditt liv.

smultrongården sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
signe sa...

Vilken söt liten tjej!..och va gulligt med namnet Fideli..kommer det från Den vita stenen?? minns inte riktigt!.. Det lät fint med trägolvet i badrummet! :)

Guldkant På Livet sa...

Vilket vackert namn! Och inte fullt så vanligt, vilket är kul! Sån söt liten tjej! Kul idé med kollage på kunderna, jag kan förstå de både är unga o gamla, män och kvinnor, tvåbenta och fyrbenta för du verkar ha hur mysigt som helst!! Så inbjudande den glaskupan såg ut full med kakor under!! Ha en bra sommarvecka! Mari.

Anonym sa...

Fideli är ju bara så gulligt! Jag vet faktiskt en liten tjej här i Örebro som heter så, och hon var den första som jag hört det namnet på, men uppenbarligen finns det fler!

Jag kan ju intyga till alla som inte varit på Smultrongården att det är precis så mysigt som det ser ut. Jag åkte faktiskt ut dit en lördag, och precis som Eva beskrev, satt där i flera timmar. Det finns massor att titta på och så finns det böcker och tidningar att låna och läsa. Så jag startade med en lunch, satt sen och läste en stund, handlade lite, och avslutade till sist med en fika. En underbar dag att minnas!
Ha det så gott!
Kramar Camilla

smultrongården sa...

Som alltid så vänliga ord från dig, jätte snällt! Hoppas solen kommer snart så alla fikare får gå ut och sitta igen. Nu är vi på G med nästa rum. När vi skulle ta in vår gamla järnsäng var den för stor! Så nu får vi till o leta en barn variant istället oj, oj ser inte ut att bli så lätt... Ska beställa nytt från House Doctor igen nu, dom är bara så bra - det är vi ju två om att tycka vet jag... Ha det bra, kramar Eva

Guldkant På Livet sa...

Hallå igen rumpmas!! Jag är väl en sån jag med, fast jag inte är kulla från början, bara fr -90, jag bor inte så långt från Falun, inte så långt fr Storvik heller ; ) Mari. Ses igen, ljuvlig blogg har du!!

Nike pas cher sa...

This is my job. I am so sorry.
iphone case
iphone 4 case
ysl shoes
jimmy choo shoe
christian louboutin shoe
christian louboutin pumps
jimmy choo boots
Air Max 90
Nike Shox
Nike Air Max 90
Nike rift
Nike Air Max 90
Air Max 90
lingerie
sexy sexy lingerie
sexy underwear
lingerie sexy
iphone 4 case
iphone 4 cover