torsdag 12 juli 2007

Trädgårdspynt
Hej igen!
Tänkte visa mina fina planteringar som Erika Sörengård var här o hjälpte mig med när dom skulle fota till tidningen. Nu visade det sig dock att det inte kommer att bli i Drömhem & Trädgård så allt vi slitit hund med fotades överhuvudtaget inte... men jag fick ju ordning i alla fall...hihihi (åtminstone på 2 kvadrat...)


Brydde mig inte om att fixa till perfekt runt omkring - det är verkligen inte det så då får det se ut som det gör. Jag rensade i morse innan vi öppnade i alla fall... Och tack vare en kund som tyckte att lådorna var så fina så gjorde jag ett inlägg med dom - Tack Anna... ditt tips - kom på det när ni åkt...


Dofterna är helt oslagbara! Att läsa dagens Lantliv med tända ljus var underbart! Måste få till nån bekvämare sittplats alldeles nära..?

13 kommentarer:

Signes vind sa...

Spännande plantering med nedgrävd vattenkanna. Men det blev ett reportage? - vet du vilken tidning? måste ju vara beredd att rusa ut i affären;-)

Guldkant På Livet sa...

Nej men gud så fint och så häftigt med den nedgrävda vattenkannan!! Men, blir det i ngn annan tidning då? Låt oss veta, allt!! ; ) Urmysigt har du i af!! Mari.

smultrongården sa...

Ja då, reportage blir det. Jag har sett bilderna o dom är så fina att jag inte kan tro att dom är härifrån... Jag ska snarast nog berätta på bloggen så alla mina kunder (som inte läser kommentarer) ser det, det är en riktigt skojig historia kan ni tro! Det kommer i maj nästa år så det är ju ett tag kvar...hihi

LantlivsAnette sa...

Ojj ojj vad fint..alla grejer och jaa allt..synd att det inte kom med i repotaget, även om det inte kom i drömhems tidning så hade ju de trädgårds bilderna varit värda att visa i vilken tidning som helst..gud så spännande att få se i vilken tidning det kommer sen..roligt att du vill berätta sen hur det gick till..Ha en bra Fredag Kram Anette ( har du börjat få in några kläder ännu..eller blir det till hösten )

Anonym sa...

Underbart, vackert, härligt! Jag längtar efter att få läsa om Smultrongården nästa vår.
Kram Camilla

EVA AGNES sa...

Hej så fint du gjort i dina köksland. Så synd att det inte blev något i Drömhem & Trädgård. Jag kan inte fatta varför....
Om du har en nätbutik eller en helt vankig, gammaldags butik, vill jag gärna se en bild på diskstället och veta vad det kostar.
Hör av dig igen.
Kramar Eva Agnes

Chatarina sa...

Vilka häftiga planteringar du har gjort. Kul med nya ideer.

Anna sa...

Vilka härliga bilder du tog på planteringarna! Och ännu finare är de i verkligheten. Vi hade en urmysig födelsedagsmiddag med Roxana och Kristian på Ågatan igår, och hon blev jätteglad för smyckena från dig! Det är så roligt att åka till dig Eva, jag hittar alltid så mycket fina saker till mig själv och andra. Vi ses snart igen!

smultrongården sa...

Hihihi Anna, va kul att du tycker det! Du vet ju att det är ganska lätt att älska sitt jobb när man träffar så mycket trevligt folk... Kul att presenten blev omtyckt - trodde nog att den skulle passa henne. Ha en skön helg med familjen, kram Eva

LantlivsAnette sa...

Hej ! Du..gjorde du nåt fint fynd i helgen..säkert hittade du massor..Jag var på Loppis..kika in hos mig så får du se mina små fynd..Det där med räknaren ..jaa det är inte så himla lätt..vi klarade inte av det själva..fick frågå och hålla på..har du varit inne på susnet.se det är där man hämtar hem den ?
Det var min dotter och andra som hjälpte mig..hoppas att ni får till det..jag är inte till nån hjälp där..Kram Anette

Mia sa...

Nä, vad synd att det inte blir i D&T men du får viska i mitt öra sedan vilken tidning det blir! Spännande! Snygga bilder..

signe sa...

Vilka underbara bilder! Fint med nergrävd vattenkanna och ljusen oxå! Superfint! :)

handplockat sa...

Men så fint
Du inspirerar

Tack

ha det bäst