tisdag 5 oktober 2010

Så här blev bullarna igår

Vi har lite sena vanor i den här familjen. Jag började baka först kl halv åtta så det fikades inte förrens 21.30.

Men det verkar som om dom höll måttet i alla fall.


Jag hade stoppat ner chocolate chips också. Smarrigt värre!!
Själv smakade jag ingen igår. Jag är en (naturligtvis - vad trodde ni!!???) bullmoster. Kan klämma en fem sex stycken åt gången. Men alla runtomkring mig BANTAR så jag måste ju också hålla igen.

Ger bullarna till dom som bättre behöver;) Men vet ni, det höll till idag. Var tvungen att smälla i mig en, hmm. Min svåger har gått ner 15 kg. Min brorsa fick jag höra idag, han gjorde en rivstart och har tydligen minskat 8 kg på dryga veckan. Wow säger jag bara, vilken start!!

Borde väl jag också men jag tror att om jag bara kunde hålla mig från allt smask här hemma skulle jag nog minska en hel del. OM NI BARA VISSTE hur mycket läskande saker jag har i varendaste hörn. Kära nån. Det är dajm till bakning, chokladklubbor att doppa i kaffe o the, kaffebröd högt och lågt. Jag tror faktiskt att jag ska ta kameran och fota allt man kan bli sugen på en dag. Och göra ett eget inlägg om det. Fatta vad jag är duktig om jag klarar att låta bli att smaka av någon endaste grej en dag.
Värsta bragden i så fall.

(Den dagen har dock hittills aldrig inträffat...)
Idag ska blir svamprensning. Mina snälla grannar var här med så fina kantareller. Nu har jag potatis som kokar på spisen. Tillsammans med lök och bovetemjöl blir det svampbiffar.

Jag steker dom i ugnen. Smidigt och lätt. Och JÄTTEGOTT!!!


Nästa Lantlivsnummer
har Magdalena och jag med ett av julreportagen. Kul som bara den. Vi har varit till ett hem där man verkligen kan säga att det var julstämning.Och det är vårt reportage som "påar" nästa nummer. Skoj värre!

Idag har det hänt grejer med bygget. Bildbevis i morron.

Förresten, måste bara tala om att vi har fått en jätte pall med grejer från en leverantör som har sååå fina grejer. Hinner vi packa upp tills vi öppnar i morron.Godkväll på er!

1 kommentar:

Sofia sa...

Julreportage låter kul! Det var en Lantliv för ett par år sedan som fick mig att toksnöa in på Odd Molly -Minns du den med summer of 2007 tunic på? Jag köpte tunikan av dig, nu bor det Måååååååånga Mollysar hos mig... Idag har jag beställt en ny norsk julbok på adlibris fick lite längtan efter något mys att se fram emot i rusket...