tisdag 6 maj 2014

Ooops! 


Man kan undra vart min bloggning tagit vägen...? Får mejl hela tiden. Förlåt säger jag!!! Flera av er börjar dagen med läsning av bloggen och ni blir glada av det. Så himla kul!!! 

Jag har inget bra svar på varför jag i princip slutat blogga. Kanske för att det är så mycket på fb och instagram? Vet inte. Vad jag vet är att vi har supermycket nu med upprustning av köket inför sommaren. Plus mycket mer. Men sånt har ju aldrig stoppat min bloggning. Jag brukar alltid delge er. 

Hur som helst kommer det troligtvis tillbaka. När är jag osäker på. 

Just nu planeras som sagt kafet. Det är grabbarna grus; Adam och Fabian som kör det i sommar. Adam kom faktiskt hem I fredags från Lyon bara för det. Gissa hur kul jag tycker det är! Typ kul med tusen utropstecken bakom. Även om han jobbat ett år nu i Frankrike kan 
jag lova er att i vårt kafé varken kommer att innehålla grodlår eller anklever. It's a promise;) vi håller i alla fall på att fixa så att allt i kafet skall anpassas för tillströmningen av fika och lunchsugna som vi brukar ha på sommaren. 

Och nån före och efterbild lovar jag att det blir! 

Idag kommer min mor och far till Smultris med fyra släktingar från Australien. Dom hittade min pappa när dom börjat släktforska. Pappa hade sparat ett hundratal foton på gamla släktingar. Och lyssna nu: En Resväska som deras farfar haft med sig när han flyttade från Australien till Sverige. Deras lycka över väskan var visst helt makalös! Pappa har sett framemot detta möte i månader nu. Har lagt ner sjuuuukt många timmar på förberedelser, kära nån! Mamma har lagar mängder med mat och dom tyckte det var sååå gott. Kul! 

Idag står raggmunk och fläsk på menyn. Adam lagar;) svenskt och mumsigt. Ja så kan det gå med lite släktforskning. Även här utlovas bildbevis. 

Vi tänker göra vårt kafé lite nyttigare i sommar. En hälsodrink skall finnas på menyn varje dag. Så håll tillgodo!

Stor kram från mig

2 kommentarer:

AnnaSC sa...

Mumsigt! och va kul för dig att Adam är närmre nu. <3

Browneyedgirl sa...

Så kan det vara med bloggningen ibland :) brukar kika in här mellan varven ändå och blir så glad när jag ser att du skrivit.
Ha det fint, kram