fredag 30 september 2016
 Kakfrossa

Årets höstdagar skiljer sig från tidigare år. Vi har hela vår kakbuffé på menyn nu. Tidigare år har vi endast serverat soppa och äppelpaj. Vi vet att många åker hit enbart för att fika och eftersom det faktiskt idag bara är TRE DAGAR KVAR, buhuuu... så kör vi alla kakor. Sen dröjer det ju ända till 16 november innan det kan bli nån fika här igen. 

Hur har din natt varit?
Själv har jag klarat mitt kanske ibland lite osunt höga tempo med att alltid sova så gott. 
Vakna utvilad varendaste morgon. 
Inatt väcks vi av en liten jamande Majken. Har man haft nattvak på fyra kids blir man inte jätteroad när katten väcker en. Jag förstår till hundra procent hur dom stackarna har det som inte kan sova. Herregud man tänker på tusen saker! 

Självklart flyttade jag som vanligt in i franska huset, tänkte på vad jag skall göra sen. Fick ett tips av en säljare igår och det gick jag helt all in på i natt. Hon sa att ha ett bröllop på Smultris vore helt super. Då gick huvudet igång på hur coolt man skulle kunna göra det.... 

Bröllop, sen vi gifte har det varit lite av en dröm att få fixa det. Jag bara äääälskar att fixa fester av olika slag. Pimpa med passande saker, bjuda snittar och bakverk i färgtema etc... helt gå wild & crazy. Förstås bara drömmar men det kan man ju syssla med en vaken natt. Majken väckte oss kl 04.00 och sista gången jag tittade på klockan var den strax efter fem. Så faktum är att när jag vaknade var jag som vanligt pigg. Tur det för annars hade lilla Majken legat risigt till....

Thank u thank vädergudarna säger jag idag. 
Vaknar till blå himmel och sol. Även om peruken håller på att blåsa bort så är jag överlycklig att det inte regnar på tvären i stormen också. Så nu blir det till att plantera blommor. 
Sååå kul. 

Kom och hälsa på oss och höstmys denna EXTRAÖPPET DAG. 
Vad ni än gör hoppas jag den bli riktigt bra för dig.
Kram 
Eva

Varsågod: 
receptet på världens godaste dajmtårta:)1 kommentar:

Anna Svensson Crona sa...

alltså varför är jag redan gift? det lät ju helt perfekt <3

ha det mysigt nu resten av helgen.
Ses under juldagarna hos er.
Kram AnnaSC