fredag 9 september 2016

Planeringen fortsätter....Även om vi under en mycket lång tid planerat att avveckla, är det är inte självklart hur man gör. 

När klockan klämtade och blev en sisådär några sekunder i tolv då vänder jag på klacken och vill fortsätta. Om det går....

Men även om det blir en fortsättning i någon skala måste vi ju sälja ut grejer. 

Skulle vi göra två övernattningsrum och ett badrum krävs lite mer utrymme också. Om, om och om hela tiden. Ja, det kommer väl att vara så en tid nu eftersom vi inte vet/har bestämt oss, hur det blir. 

Vi börjar redan i morgon med att fixa ett

REARUM

Det blir rummet innan klädrummet. Det kommer att fyllas på hela tiden. Då håller vi rean till ett rum. 
Plus att kläderna blir rejält nedsatta. Igår var det flera stycken som gick lite wild & crazy och handlade ett tiotal plagg på 70%. Då kan man snacka stor rabatt, haha! 

Så har vi ju lekstugan som det redan är sjukt billiga priser på textilier i. Gardiner, dukar, stolsöverdrag mm mm. 

Så vill du fynda är det verkligen läge nu:)

Nyheter kommer vi att ha i alla andra rum så det blir lite ordning och snyggt. 

I veckan har vi fått in dom snygga och populära mattorna i svart/vitt från Boel & Jan också. 

Jag sitter här med en rackarns magvärk faktiskt. Våran älskade Mio är borta sedan i söndags. Han är storebror till Mimmi och Majken. Världens bästa storebrorsa. Blev som en mamma faktiskt till sina småsyskon när Molly inte var sugen på att ha ytterligare fem småungar att dia. Då började dom tutta på honom. Han har varit helt magiskt snäll med syskonen. Så att han bara skulle försvinna verkar konstigt. Han är kastrerad också. Grannen kom in berättade att hon sett blod på vägen. Fy, vi gick dit och jag blev helt illamående. Jag vågar inte gå ner i diket så det får stackars mannen göra när han kommer hem. Ååååh vad jag önskar att han bara blivit sugen att rymma hemifrån några dagar och står utanför dörren ikväll. Jamar och rafsar och när vi går dit står han där med nån smaskig kattmat han varit och köpt till dom andra. Som mästerkatten i stövlarna. Jag håller tummarna hårdare än hårdast!!!!!! Underbart med djur, men ibland är det jobbigt....

Skavlan ikväll. Härligt! Kollar du?
Ha en skön kväll,
kram

Inga kommentarer: