måndag 12 september 2016


 Bilder tagna av Mari Strenghielm
Resan i lördags gick till Stockholm och Linas möhippa. Lina som fotograferat Mer om livet och smakerna på Smultrongården. Det var så vi lärde känna varandra. Och nu fick jag träffa alla tjejerna hon alltid pratar om. Dom är ett imponerande stort och härligt tjejgäng som hänger alla hänger med varandra sen gymnasietiden. Några tjejer som kommit in lite senare i livet var också där. 

Tjejerna som fixat hippan får fem stjärnor av fem möjliga. Helt suveränt fixat!!!
Vi började på ett litet urmysigt galleri i gamla stan där alla fått hänga bilder som förknippades med var och en av oss ihop med Lina. Så himla kul att se och läsa allt. 

Underbart goda snittar med bla vegetarisk skinka. Mmm tummen upp för det.
Sen kom en trubadur och allsången och partyt var i full gång. 
Avslutades på Debaser som firade 10 år. 
Där var The Hives sångare och uppträdde. Sång och dans långt in på småtimmarna. 

Dagen efter jazzbrunch. Tips, tips om du besöker Stockholm!!Här är lite av mitt liv ihop med Fru Fotograf. Första resan till Nice och mat, mat, mat. Mycket äta är det.... Men vi båda gillar att springa så lite sånt blir det också. Äter gör vi i lilla studion i Vence. 
Här käkar vi upp rekvisitan som lagats till boken. 
Tittar du noga känner du igen nåt från bilderna;)
Allt gott till dig denna fantastiskt soliga dag. 
Här skall fixas färdigt så vi får REA-rummet helt klart. Vi börjar räkna ner och inser att vi har bara 11 öppna dagar kvar.... 

Ojoj, overkligt känns det. Tur det blir lite i jul också!

Njut av solen och dagen hörrni.

1 kommentar:

urban&I sa...

Hejsan,
Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Karin