onsdag 27 juni 2007

Chokladkaka



Idag har vi haft en grupp trevliga tjejer här igen. Då fick dom den här smaskiga chokladkakan till efterrätt. Ihop med min affär så har vi ju också ett pyttelitet café som yngsta dottern sköter i sommar. Och hit kan man även komma andra dagar än våra öppettider, i grupp och äta. En annan dag ska jag berätta varför vårt hus heter Smultrongården.

Den här vasen/ljuslyktan är en riktig favvopryl (Lantlifs Anette har den också med...). Och kakfatet bara ääälskar jag! Bordet är 1700-tal o vi ropade in det på försommaren, så fint!

I morgon är det en stor dag, vår yngste son, Fabian, ska ha ett sockerdricketräd i kastanjen i caféet. Så ikväll när det ringde en kompis till honom sa han: nej, vi kan inte leka för jag ska ha sockerdricketräd på Smultrongården! Oj, lät som ett heltidsjobb, frågan är hur många hugade sockerdrickespekulanter det blir på en regnig torsdag innan semestrarna börjat... oj, oj, hur ska det här gå... Spännande fortsättning följer... Natti, natti Eva

8 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Såg direkt att du hade samma vas som jag..den är så himla fin..handlar du också från den firman (Verna )?Kakfatet var ju otroligt fint..är det i fattigmansilver? Kakan ..ja den ser smaskig ut..tänk om man hade kunnat gå över till dig på en fika ...Kram Anette (lycka till med sockerdrickan..)

Anonym sa...

Åh va smaskigt det såg ut! Och fin vas och fint tårtfat oxå! Va skoj det lät med ett sockerdricke-träd! :)

Signes Vind sa...

Hade mycket väl kunnat tänkt mig en bit av den goda chokladkakan, min favorit.
Hoppas det går bra för din son att liksom Pippi göra ett Sockerdricksträd. Här har det mest regnat - men jag har en semesterdag o ska måla hallen så det gör inget om det vräker ner.

Rara Ting sa...

Mysig blogg du har! Var någonstans hittar man din butik?

http://anglagard.blogspot.com

Sagalisa sa...

Vad mysigt med sockerdricksträd,gissa om man blir som barn på nytt!!!
Smaskig kaka,måste tipsa om boken två systrars söta,den är så vacker/Anna

♥ Pia... sa...

hej..jag skrev ett första inlägg här hos dej..men satte det på förra inlägget..vad jag rörde till det...oppss...PIA

Livet på kyrkstigen sa...

Hej, vilken jättefin sida du har ser att vi gillar smultron båda två:) har liknande bloggnamn.

LantlivsAnette sa...

Hej...nog har man fått jobba och slita idag också..jag jobbar 4 veckor helt själv nu för syrran har semester..men sen är det min tur att få 4 veckor..vi turas om så..det går när det bara är 4 veckor..men det är lite slitigt...6 dar iveckan och ingen lunch..puhh..men..men..
Min lilla järnsäng har jag köpt för ..jaa..säkert 10 år sen..Den är nytillverkad..men ser gammal ut..Kram Anette