fredag 29 juni 2007

Fabbes Sockerdricketräd

Det är soool!!!
En förväntansfull Fabian i sitt träd...
Tidigt, tidigt vaknade han och sprang till pappa och sa att dom måste skynda sig göra skylten. Fabian valde skylt & målade alldeles själv - pappa fick såga. Han laddade upp med dvd och kollade film under tiden han väntade - 2007 sitter barnen inte i träden och leker med kottar... även om mammorna önskade det!
Efter 2 timmar i trädet och en Fabian som börjar misströsta dyker dom upp!!! Den precis perfekta målgruppen!! Och riktigt sugna är dom... Månntro om dom kommer till skott??
Undrar just vad som finns därinne... bäst att kolla... Jahaja, verkar smaskens!
Mmmmm så mycket gott det blev - bäst vi dricker allt på en gång!
Tack supersöta tjejer! Ni var verkligen precis vad Fabbe önskade sig! (Jag fick ett litet finger synligt på bilden - det måste gå fort för att hinna med å fota törstiga damer på besök...) Slutet gott - allting gott! Min lille gosse är så nöjd & stolt över sitt påhitt (trots att dessa små töser var dom enda kunderna på hela dagen...) och nöjda barn ger nöjda mammor, eller hur!?

Måste visa min kruka som tomaterna mognat i. Tycker att den blev så fin till det röda. Egentligen gillar jag allt zink, grått & svart - men jag tyckte dom här var så fina. Tur att trädgården är stor så man kan ha lite olika stilar... Högst upp sitter
den här superläckra ängeln som min duktiga kompissa Gunilla har gjort. Visst är hon härlig! Och passar så bra i krukan... Ha en skön helg alla glada! Kramar Eva






24 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh så söt han är i sitt träd..och vilka söta kunder han fick till slut..du är himla duktig på att fota måste jag säga...så fint så..Kram Anette..måste ta en kaffe och sen till jobbet..

Nina sa...

Hej hittade hit genom Signes Vind ! har också en butik som ligger i Falköping !Du får gärna visa mer bilder på butiken din - inspiration kan man aldrig få för mycket av! Kramar i mängder !

Anonym sa...

Va mysigt det ser ut med sockerdricketräd! Gullig bild på honom i trädet och de söta småtjejerna! Verkligen somrigt! :) Kram

Anonym sa...

..glömde säga att ängeln var superfin!..ja krukan oxå! :)

Signes Vind sa...

Vilken underbar historia om Fabbes Sockerdricketräd - så bedårande tjejer också. Jag gillar precis som du lite olika stilar: rost, zink, svart och tycker att det är det som skapar karaktär - kör man bara en konsekvent stil så blir det utställningshem som man tröttnar på alltför fort. Det ska finnas nya saker att upptäcka - speciellt i en trädgård.

Anonym sa...

grymt läcker ängel!! Finns de till salu? Och vilken mysig kille med ett sockerdrickaträd - där skulle man ha haft vägarna förbi :D

LantlivsAnette sa...

Nää du..inte är det nåt glamour jobb vi har inte..det enda är väl att man kan klä sig lite fint på jobbet..men det är mycke slit..vi bokför och sånt helt själva och det tar tid..ska göra det i morron fast det är söndag..det är så det är..man älskar ju ändå jobbet..man är så intresserad av pynt och tyg..
Och höjd punkten är ju när man får åka på Formex mässan..ska du dit nu i höst ?
Räknaren på min blogg ..ja..den hämtar du på Susnet.se..där förklaras hur man gör. Jag kunde inte så min dotter gjorde det åt mig..det är så kul med en räknare..Ha det så bra i helgen..Kram Anette

Anonym sa...

Det är väl bäst att jag frågar om priset på ängeln först innan jag gör något "dumt" och beställer något jag sedan inte har råd att lösa ut.....

Färjtorp sa...

Hihi så söta bilder! Gott med sockerdricka =)

Kram Johanna

n o r d i n g å r d e n sa...

Fabbes sockerdricketräd, som hämtat ur en Astrid Lindgren saga! Så gulliga de var allihopa!! Bra idé för flera barn, ngt att pröva kanske? Helmysig blogg och vackert hem!! Ha en fortsatt bra helg!! Mari.

Moodboardwithflowers sa...

Men ååå! Mitt hjärta smälte då jag såg fabbes egna sockerdricka träd.. och sen kom jag till skafferiet.. då fick jag andnöd.. VILL HA! Tack för inspirationen!

Sagalisa sa...

Vad fint sockerdrickaträdet blev,nu saknar jag min grabb som är i Grekland hela sommaren m farmor/farfar..snyft
Älskar din ängel..ser nästan ut som mig:)går de att beställa??/Anna

Anonym sa...

det är svårt att göra en bedömning av storleken på bilden , men du skriver att den passar fint i krukan. Hur stor är ängeln? Höjd i cm tex?

Hem och Lycka sa...

Vilka söta bilder!

LantlivsAnette sa...

Ojj vad imponerad man blir !! Du inporterar och har en egen syatelje med sömmerskor..oj..ojj.Hur många sömmerskor har du ? Syr dom allt eller bara gardiner och kuddar ?
Vad roligt att börja sälja kläder..vilket märke ska du sälja ?
Vi har aldrig åkt på den Danska mässan..vi nöjer oss med Formex..det blir nog dyrt ...men visst vore det roligt att få se Danska mässan..där finns nog mycket som inte finns på Formex.
Det vore roligt att träffas.vi får väl höras innan mässan.
Min fina häng matta har jag köpt i Trosa från en firma som heter Pacific produktion (fanns på nätet då jag beställde den för 4 år sen )
Ha en bra dag Kram Anette

Anonym sa...

Jag får avvakta ett tag medan jag funderar på ängeln :) Tack för att du tar dig tid att svara på mina frågor med sånt tålamod trots att jag inte bestämt mig för hur jag vill göra.

LantlivsAnette sa...

Ha det så bra på er mini semester..hoppas att du kan smuggla med dig nåt litet fynd hem..fniss..Åhh ska du börja sälja Odd Molly !!Älskar dom kläderna..du kan väl fota dom lite sen..kanske man kan köpa av dig ?Kram Anette

Anonym sa...

Eva det är så fantastiskt roligt att läsa din blogg och se alla fina bilder. Du är verkligen så himla duktig! Kan bara passa på att säga att jag fullkomligen älskar träskorna, och jag har hitintills lyckats hålla dom fläckfria... Får se hur länge det varar. Men kanske är det som du sa att det nästan är en lättnad när den första fläcken väl tagit plats...
Var faktiskt i Göteborg hos en kompis i veckan och visade bilder på skorna, och hon blev stormförtjust! Hon ska komma hit och hälsa på och då ville hon åka ut till dig och köpa sig ett par hon med. Hoppas du har några hemma. Kanske ringer o kollar...
Sköt om dig!
Kramar Camilla

smultrongården sa...

Hej svejs lilla anonym...

Kul att du gillar dina skor - själv har jag varit i Göteborg o traskat runt i mina så dom är inte som nya... Oj, vad inspiration vi kom hem med. Det kliar i fingrarna tills jag börjar jobba i morron...
Ha det bra tills vi ses nästa gång!
Kram Eva

Anonym sa...

Glömde faktiskt att skriva det sist. Jag såg en tjej med likadana svarta träskor i Göteborg, och dom är ju verkligen så snygga! Min kompis var med då så hon fick ju faktiskt se dom "live" också, vilket hon uppskattade.
Måste ju fråga dig om du hittade receptet på jordgubbscarpaccion på tasteline? Jag kan säga att det blev en succé som efterrätt till vårt buffébord, och jag bara älskar den! Om du har lust och tid tycker jag att du ska prova den, jag tror att du ska gilla den skarpt!
Nej, nu måste jag ta på mig mina träskor och springa till tvätten. Den kallar på mig...
Kram Camilla

Signes Vind sa...

Blir så nyfiken på träskorna, hur ser de ut??? Verkar ju vara något väldigt speciellt...

smultrongården sa...

Hejsan Lotta!
Jag tar o fotar dom. Världens skönaste skor - speciellt för mig som springer runt o jobbar i dom. Ska försöka hinna med lite bilder ikväll. Ha det gott så länge, Eva

Anonym sa...

Nämen gud vilka gulliga ungar och vilken jättehärlig ängel!

Anonym sa...

Det finns ju faktiskt redan bilder på skorna på hemsidan www.estiliodesign.se under rubriken "exempel ur sortimentet" på startsidan. Där visas dom både i svart och vitt. Fast å andra sidan så kan man väl aldrig få nog av fina bilder, så vi ser fram mot fler Eva!
Kram Camilla