söndag 4 september 2011


BREAKFAST:)

Vilken liten mumsare vi har här hemma.
Fabian gör choklad med vispad grädde till frukost. Härligt - det tycker jag att man kan få lyxa sig med när det är söndag, lr hur!

Noga är det med farinsockret överst - detaljerna gör helheten, visst är det väl så.
Själv passar jag. Mjölk - hjäääälp, och varm dessutom... har jag ALDRIG pallat.
Men det är vackert.


Dream on....


Plötsligt på Formex tog mina vardagsrumsdrömmar fart igen. Vårt vardagsrum är ju liksom lämnat åt sitt öde. Men jag har en liten bild hur det skall se ut. Dock har det inte känts som prio nr 1, prio 1 just nu är entrén till butiken. Men efter det kan det kanske bli av.

Vet ni, JAG ÄLSKAR den här färgen. Smutsgrålila. ÄLSKAR den!!! När jag berättar för nån att jag vill ha lila soffor tror folk jag är tokig. Men det är SÅ snyggt tycker jag. Särskilt ihop med färgen som är på stolsfötterna, lovely!

Det finns en lampa från en 1700-tals förlaga som är lite av den färgen, men med mer guld i. Så grym ihop. Hoppas den finns kvar att beställa när det blir dax! Först måste vi se om det funkar att beställa det lila tyget, hoppas, nu när det äntligen kom i min väg.... Kan bli alldeles GALEN nu när det börjar ta form i huvudet. Vill börja NUUUUU.


Så här vill jag att sofforna skall se ut. Idag är dom röd/beige randiga. Det går tydligen att klä med såna här knappar. Oj, vilken skillnad det skulle bli.

Hörrni, jättekul att så många ville ha burkarna vi körde på erbjudande igår. Mer sånt lovar vi!

Pappersjobb och lite annat står på schemat idag. Skönt med söndag:)
Kram på er
Eva


1 kommentar:

Ingvild E sa...

Nydelig stol! Jeg har en mørk lilla sammetssofa og stol som jeg har kjøpt i Sverige. Klarte ikke glemme dem. Hvor kan man få kjøpt/hvilket merke er disse stövlilla sammetsstolene? Vil ha!!