söndag 11 september 2011

En regnig söndag som denna bakas det äppelkaka här på Smultrongården! Kul med äpplen när man kan göra så många olika varianter, idag blev det en mjuk kaka med äpplen i :)

Fabian har även gjort en morotspannkaka till kvällen, hans favorit! Mycket god blev den, första gången han gjorde den helt själv :) Duktig kille! Låter kanske inte som den bästa kombinationen men jag kan lova att det är gott!

11 september 2011, 10 år sedan den hemska attacken mot World Trade Center. Vi har tvn på tittar till och från, mycket fin minneshögtid från Ground Zero. Fruktansvärt att se alla anhöriga till offren, svårt att hålla tårarna borta... Tänk att vilja så ont...

Visar bilder på höstskorna från Tosca Blu som kommit hem. Väntar på produktbilder men håll tillgodo med dessa så länge. Det fattar en pumps som aldrig kom med på bild. En grå i skinn med gummiklack, riktigt snygg och SKÖN att gå i :)


Grå/beige stövel i mocka, väldigt skön!
Kostar 1695 kr


Jättefin grå stövlett i mocka :)
Kostar 1395 kr.En enkel och snygg stövlett i svartskinn, gummiklack så mycket skön att gå i!
Kostar 1395 kr.

Läckra boots eller vad ni vill kalla det?!
Kostar 1395 kr

När vi tog in skorna provade vi dem alla i över 2 timmar, viktigt för oss att de är sköna så vi kan jobba i dem hela dagarna sen måste de ju vara snygga också såklart!!! Mycket nöjda blev vi :)

Ha det gott! Kramar
1 kommentar:

Nattmia sa...

Ja tänk att det finns människor som vill så illa så man inte bryr sig det minsta vilka som kommer ivägen för sitt hat.. Och så är det på många ställen i vår värld.. Att det skall vara så svårt att leva i harmoni..

Läckra skor och stövlar.. Stövlarna och de första stövletterna var helt i min smak.. Läckra..

Kram Mia