lördag 17 september 2011

Premiär!!
Igår var det säsongspremiär av Skavlan, vi satt bänkade framför tvn såklart! Absolut ett av det bästa programmen som sänds nu till hösten. Vilka gäster han får dit! Och vilken stämning och samtal han förmedlar! Toppen program! Firades med tacos och äppelpaj med lite kokos i som jag berättade, verkligen ett tips som sätter pricken över i:et på pajen :)

LÖRDAGSERBJUDANDE:
20% på alla stolsöverdrag

Hanna i Canna cardigan, finns även i lite brown och kostar 1899 kr. Under Lovelove tank som även finns i almost black och kostar 549 kr. Byxorna/tajtsen kommer från Branting och är fantastiskt sköna och snygga, kostar 1399 kr. Halsbandet syns tyvärr knappt men kommer från Våga.

Haust har nu kommit! Ni som väntat på jackor och diverse annat från detta ursnygga märke: De finns nu hemma!! Väntar dock in några fler jackor men idag har vi fått flera varma jackor och kappor. Carola skall tydligen vara klädd i Haust nu till hösten, spännande! Hon är med på nyhetsmorgon idag :) Eller om det var igår... I tidningen Amelia har Jessica Almenäs på sig en klänning som vi beställt, mycket roligt märke att jobba med då det syns så mycket i press och har såååå snygga kläder! Hoppas ni tycker som oss :)
Öppet mellan 10-15 idag, klädexpert Helena K är här med oss idag :) Kramar!

Inga kommentarer: