tisdag 4 oktober 2011

Bakom kulisserna....


Matlagning och fotning hela dagen igår. När det så blev dags att avsluta dagen med filmtittning vad händer då??? Mycket riktigt mamman däckar på noll sekunder i soffan....

Men nu är en ny dag och energin är tillbaka;)

Vi fotade MASSOR igår. Ändå inte tillräckligt. Tiden går så rackarns snabbt - varför måste det vara så??? Här flyttades möbler och grejades för att få till den rätta känslan. Inte enkelt att förmedla känsla till "en död bild". Det är det som är det svåra jobbet. Det här är bara mina foton som jag tog i alla hast innan vi skulle sätta oss till bords igår kväll.Ni skulle bara veta vilken god potatiskaka det här var!! Full av stekta gula kantareller. Ojoj, som på värsta gourmetrestaurangen.

Fullt av höstlöv på bordet. Vet att någon kanske tänker: usch vad mycket kryp det finns där.
Säkerligen gör det - men jag tycker det är läckert. Brukar göra det till varje halloween.


Här var mat högt och lågt igår. Mängder av URGOD mat.


Och här springer matlagerskan själv, Lena med recepten i högsta hugg.
Hon är en stjärna på matlagning så gissa om min familj gillar när hon kommer....

Idag har vi nya punkter på agendan.


Men en sak är säker: vi måste HÅLLA I HATTEN!
Här blåser så mycket att risken finns att vi blåser iväg annars....

Kram på er!
Eva

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Hopp! Vilket rugg-väder det är idag, hua..!! Nu skulle man vara ute hos er på Smultris, å sitta ner en stund med en kopp the´ å nåt mumsigt till, å sen kika runt i era supermysiga å charmiga små rum! Längtar att snart komma ut till er igen, å gå runt å mysa å kika, å inte minst handla hem massa fint!! Kanske blir det en tur med väninnor nu på lördag.. TACK för en jättetrevlig Höst-marknads-dag hos er i fredags!!! Och SÅÅ ljuvligt god äppelpajen med vaniljsås till, var!! Mumsigt god!! - Det var hur härligt som helst att sitta där i trädgården i det helt fantastiska, varma, å soliga vädret!! TACK också till söta Hanna för den gulliga frågan :(när vi satt där å mumsade) "ifall vi hade det bra å om det smakade gott?" - Jättegulligt! och uppskattades verkligen av oss, å speciellt mycket av mina snart 80-åriga föräldrar!! Och TACK ALLA ni fina å trevliga för all gullig hjälp å visning å tips av kläder, saker, smycken, blommor å provsmakningar!!! Jättefina är ni!!
Nu en liten fråga: På bilden här på det urläckra höstdukade bordet - så ser jag SÅÅ fina djupa tallrikar med fint rött mönster på!! Frågan är om det är nåt ni har å säljer på Smultrongården? Eller om det kanske är arvegods eller så av nån kär släkting? De är SÅ vackra, å OM ni har dom i er fina Butik, så undrar jag också om det finns mat-tallrikar å assietter också?
Ha en fin dag!!(trots Höstrusket..) VARM KRAM till er alla!!
från Nina i Örebro.