onsdag 8 januari 2014


The APPLE


När det återigen, endast efter ett år denna gången, var dags att byta ut den i princip splitternya PC:n för den var bara såååå kass bestämde jag mig för en Mac. Barnen hojtade högt neeeeej mamma du är för oteknisk det kommer aldrig att gå!!! Jag var bara så trött på att lämna in och vänta och lämna in igen och vänta på datorer så jag bestämde mig för att prova även om alla var emot mitt köp.

Det blev fullständig kärlek efter bara några minuter. Shit jag älskade verkligen den nya datorn!!!! (och gör fortfarande:) Dock hade jag hört att Apple är bra så länge inget går sönder….

Min iphone har varit kanon från dag 1. Sen att den är asseg bara för att jag har för mycket i den. Jag böt telefon ett halvår efter jag fick till och med, det kan ju inte apple rå för. 

Hur som helst hände det som inte fick hända - sladden kurkade ur. Rätt rejält.
Jag ringer min butik; SIBA. Tjoflöjt det skulle ta tid det hörde jag direkt. Jag berättade att jag ALLTID, typ 24/7 jobbar vid datorn och att det liksom inte går att vara utan. 

Men icke det skulle ta tid och ersättning skulle inte gå i form av ny sladd. Jag frågade om jag kunde ringa Apple direkt och det var ok sa dom. 

Efter flera samtal (tur man har lurar så man kan göra saker under tiden säger jag bara!!!!) får jag kl 18 på kvällen slutligen beställa nu laddare. Ja, helt ärligt - så lång tid tog det. Dom skulle ju kolla bilderna på brottet osv osv… många instanser var det!

Sista killen jag pratade med säger då att i slutet av veckan eller början på nästa kommer ny sladd. 

Jag typ gråter då. Hur fasiken skulle jag klara mig??? Ok, lägga ner jobb går ju - men nej, det går faktiskt inte just nu. 

Ok, inget att göra - jag tackar för all hjälp jag fått under dagen och lägger moloken på luren. 

Vet ni vad!!!! Idag kl 15 kommer min nya laddare. 


Denne unge man levererar typ den bästa leveransen ever. 
Vilken överraskning!!


Ja och här är min älskade laddare. Det var lite pyssel sen kom jag på hur man skulle göra, haha! Kunde väl aldrig tro att dom inte skickade en HEL ny sladd. Det är klart alla delar kostar ju och kanske det inte är nåt fel på den andra halvan. Det hoppas man ju;)

Jag har skickat tackmejl till alla inblandade - bland annat en kvinna från London blev nr 4 jag pratade med igår. Ja kära nån, Apple blev favoriter på en sekund vid nya datorköpet. Och verkligen, trots att jag  nu haft ett garantiärende - nu är dom nästan ännu mer favvosar. Shit - det kallar jag service.

Extra glada blir vi på Smultris idag när vi ser alla vårliga härliga tulpaner. 
Extrapris kör vi. 50:- för tulpaner, vaxblommor och blåbärsris.
Såååå underbara nu i rusket som är. 
Tänk vad man kan bli glad för lite;)
Kram kram 


1 kommentar:

Marita sa...

Om du kan/orkar åka in till Örebro så finns det ju en affär där som säljer massor med Apple grejer! Kanonbutik! Kommer dock inte på namnet på den just nu! ; )