lördag 7 november 2009

God Morgon på Er!


I mitt liv är det lunchdags nu... haha!
Gick ut i morse när det var kolsvart. Efter knappa timmen började det lysa i grannarnas fönster också. Skönt att ha folk omkring sig med hästar så dom också är uppe tidigt. Man känner sig aldrig ensam.
Här sitter Hanna i vår sköna fåtölj vi fick av grannen när han skulle slänga den... Med ett läckert spanskt möbeltyg blev det vår älsklingsfåtölj i köket.
Hanna har på sig myskläder från Molly. Absolut världens skönaste!!
I onsdags fick vi ett sånt roligt paket. En av våra gulliga kunder hade sänt oss varsinna böcker.
Helena fick Långpannans Lov, en jätte bra bakbok som jag har. Hanna fick Brödboken av Lena och Gösta Linderholm och jag fick deras soppbok. Gissa om det väckte inspiration hos oss!!
Kan komma väl till pass nu när vi snart har ett nytt kök...
Hade tänkt visa er lite bilder från bygget idag. Inte för att det knappt syns nåt mer, men liiite i alla fall. Plus att jag ska fota lite roliga saker som vi ska ha därinne.
Jag har haft sånt otroligt tryckk för bröstet igen, precis som i våras. Sen blev det en outhärdlig smärta ut i ryggen, iiii! Ringde till min granne Bettan som efter ett chefsjobb på Forex, många funderingar och sen helt vänster om, blivit massör. Fick komma direkt igår morse när det bara dundrade in folk till butiken... Men, men vad gör man?? Bäst att se till att man mår bra.
Efter att ha bitit ihop tills käkarna blivit blå och Bettan ursvettig släppte mitt tryck.
Helt fantastiskt!!!!!!!!!!!!!!!!
Tänk att så lite behövs. Eller lite och lite, det gäller ju bara att gå iväg till en riktigt duktig massör. Och det gjorde minsann jag. Så nu har jag gett på förslag till barnen att ge sin far det i Fars Dags present. Tror jag han skulle uppskatta. Är ju bra även i förebyggande.
Nu kommer grävarna igen & alla kakor skall ut för vi hoppas att vi får lite besökare idag som är fikasugna. Och även sugna på att se alla våra nyheter.
Ha en skön lördag!
Kram från Smultris

Inga kommentarer: