tisdag 8 december 2009

Hemma hos mig...

Hej på er allihopa! Idag tänkte jag att jag skulle visa några bilder från hur jag har det. Hur bor Hanna?! Som ni kanske vet har jag flyttat från min kära familj på Smultrongården sedan några år tillbaka. Jag har bott i tre olika lägenheter sedan jag flyttade med min barndomskompis eftersom jag varit ute och rest en heldel och inte viljat ha något fast. Men sedan i somras bor jag i en egen liten lägenhet som jag älskar! Första gången jag gick in i den såg den inte direkt ut som den gör nu... Var blå/gröna tapeter, gula lister, möööörkbrunt slitet golv... Ni kan kanske tänka er.. Ni kan ju även föreställa er vad mamma Eva sa och tyckte när jag bestämde mig för denna lilla lägenhet.. Hahaha! Men föräldrar har nog alltid en önskan om att ens barn ska ha och må riktigt bra. Men efter att ha målat och tapetserat om allt och fått golven slipade stormtrivs jag verkligen! Och eftersom toaletten var nykaklad och köket, hmm kanke är lite för mycket att kalla det ett kök men mitt lilla rum där jag lagar mat var fräsch så var det enkelt!



Ni kanske redan nu kan se vad jag har för stil.. Älskar verkligen bilden på de ballorinorna som jag köpte i London för massor med år sedan.




Älskar skor.. Har lite för många för att kunna använda dem tillräckligt mycket som jag vill men är man tjej så är man!

Denna pall är perfekt hemma hos mig. Jag har högt i tak och bor på liten yta så jag har utnyttjat höjden. Har tillexempel satt upp en stång övenför min säng där jag har hängt lite klänningar som går i de fäger jag har i lägenheten. Lagom bohemiskt och ser varmt och mysigt ut. Innan jag fick denna pall hade jag letat hela sommaren efter en stege eller hög pall men inte hittat någon som var tillräckligt högt eller bra skick för att ropa hem på auktion. Eller i butik för den delen heller men jag ville ha en gammal.. Men så en dag ringde mormor till mig och berättar att hon och morfar köpt en hög pall! Kan ni tänka er hur glad jag blev då?! Så morfar och jag hjälptes åt att spackla och slipa den för att sedan måla den vit! Helt perfekt! Tur att man har sån snäll mormor och morfar! Väskan köpte jag på en antikmarknad i Nice.


Ja, det var lite från mig! Nån gång längre fram när jag har sytemkameran och inte min kassa digitalkamera kanske jag kan få till fler kort kanske på min säng med kläderna i taket! Ha det så bra allihopa :)

1 kommentar:

J sa...

Var har dy fått tag på den otroligt söta hatthyllan?
Jag är på jakt efter nåt liknande, men det näst intill omöjligt att hitta!