söndag 6 december 2009

Lussebullsmums!



Är det nåt jag gillar så är det lussebullar.

Vilket dumt påstående förresten: "är det nåt jag gillar".... hmm, vilket kaffebröd gillar inte jag..??!! Önskar att det bara var lussebullar!


Idag har vi ju stängt så egentligen kan jag hålla mig lååångt borta bakugnen. Men, men äääälskar man att baka så gör man! Vet ni, jag har en jätte dröm. Att få gå med en konditor några dagar vore så makalöst kul tycker jag. Kanske, kanske nån gång dyker tillfället upp. Vem vet?


Födelsedagar, har det varit för oss nu.


Måste bara visa vad jag hittade åt min svärmor i Italien.

Min svärmor hon är synonym med svart/vitt. Troligtvis har hon någon gång haft en annan färg på sig. Men inget jag upptäckt på 27 år...


Så det var "pricken över i:et" att hitta dessa urläckra handskar i mjukaste skinn.
Kul när man hittar presenter som verkligen passar!
Slog in paketet i vitt papper med svarta sammetsband. Läckert!


Inhandlade så himla fina kort i London. Jag som är en riktig bokhandelsnörd älskar London och deras specifika butiker för böcker, kort och papper. Stina är likadan så två (!!) timmar var vi i en av butikerna. Hanna är inte lika fascinerad så det var väl tur att hon hade åkt till Bristol då...

Det här paketet fick kamrat Gunilla igår.
Dagens Outfit:
Duvet rose dress, Dark red. Pris 2 395:-.
En riktig hit i årets pre spring Collection



Mörka bilder men, men vad gör det. Fotografen verkar locka fram en sida hos Hanna som gör att det är väldigt skoj att bli fotad... Fabbe kanske ska bli regissör, haha!

Ha nu en härlig söndag!

Kram på er alla

Hanna & Eva

Inga kommentarer: