tisdag 11 september 2012

God måndagseftermiddag på er!

Har veckan börjat bra? Hoppas verkligen det :-) Själv har jag haft mycket trevligt besök av en underbar och efterlängtad vän. Det har ätits mysluncher, fikats, druckits ett och annat glas vin och bara pratats tills småtimmarna krupit sig på. Och efter en sådan här start på veckan så känner jag mig väldigt energipåfylld och lycklig :-)

Jag har också med inspiration från Evas hattfest lyckats få till en date med några av mina vänner där vi alla ska baka två sorters bakverk var och sen ska vi prata, mumsa och njuta hela kvällen lång. Och antagligen sluta kvällen med att säga "så här mycket äter vi ALDRIG igen". Typ så. Kanske ;-) Min förhoppning är att jag ska kunna fota lite så ni får se sen.

Förra veckan pysslade vi ju som vanligt runt i butiken och fick till lite nytt.


I entrén så flyttade vi bort lite blått och ställde dit lite brunt och genast känns det lite nytt!


Även på den här bilden är det lite brunt, här har vi dock valt att blanda upp det med vitt. Jag tycker att det känns helt rätt nu :-)

Imorgon är det onsdag igen och då hittar vi säkert på nya grejer så kom ut och besök oss vettja och kolla in vad vi gör!

Vill ni köra på mitt tema som jag tydligen börjat min vecka med så finns det såklart fika och en plats att slå ner rumpan på ;-) Och har vi tur så är det sol!!

Välkomna imorgon, öppet 10-18 som vanligt.

Kram kram till er!


3 kommentarer:

AnnaSC sa...

Mysigt. Kommer ju inte till höstmarknaden men den 24 oktober dyker jag upp! Passar på att åka upp en dag tidigare än vad min kurs är så jag får njuta riktigt ordentligt av min resa!

smultrongården sa...

Kul Anna!
Kan säga att jag trots att jag är i Vence också längtar till Smultris.... men så är det ju. Där man inte är, dit längtar man.
Var sak har sin tid;)
Allt gott till dig!
Kram Eva

AnnaSC sa...

men det är rätt skönt att ha något att längta till. och till dig och ditt smultris längtar man ju verkligen. och min man förstår mig helt och hållet nu när han också varit där. <3