måndag 8 maj 2017

Jogging i Nice...

Jag blir så rackarns trött på mig själv....
På joggingturen i morse fick jag ge mig ut ensam, Lars har sina skor i Vence och ville tydligen inte släpa med sig. Skyllsigsjälv får han då!
Så jag gav mig ut och började springa efter havet, superfint. Sen kunde jag bara inte låta bli, det gick inte, jag var tvungen att springa in på antikmarknaden, benen liksom bara drog sig dit fast armarna fortsatte fäkta och skulle fortsätta efter havet. Vips, så var jag inne på torget och bland stånden. HUR hände det!?? Hade bestämt mig att jag inte skulle. Och ännu mer vips hade jag inhandlat en fågelbur. 
HUR DUM FÅR MAN BLI???? Alltså jag fattar inte. Vi har inte bil den här gången, inte ens ett bokat bagage, tänkte ta en kartong till klänningarna från Paris. 
Ååååh vad trött jag blir! I och för sig hade jag inga pengar med mig så jag la undan den till 12.00. Skulle dock aldrig kunna vara så ful att jag inte dyker upp. Jag har ju liksom köpt den. 
Ibland blir jag bara FÖÖÖR trött på mig. Men den var så snygg. Vet liksom att den behövdes i vårt hem så det var kanske lika bra att jag skall gå omkring med en stor fågelbur hela dan.
SJÄLVSKYLLA blir det på mig då. Puh!

Ser ni vilket najs väder här var igår. Superfint!!
Och ser ni Nice fina husfasader, jag är bara heeelt förälskad. Så mycket vackert att ögonen kan inte titta sig mätt. Underbart. 

Stolen är från vårt favvoställe, Electrique. Så underbart att kunna ha såna fräna möbler ute, ok det regnar lite idag men inte som hemma i vårt land. Det är det coolaste tycker jag, att man också har ett liv utomhus. Love it! 

Sist den tragiska bilden från branden i Örebro. Vi åkte ju förbi när brand nummer två precis brutit ut. Det såg på riktigt ut som en skräckfilm. Helt vidrigt. Huvva! Stackars alla inblandade och drabbade. Lider med er. 

Nu önskar jag er som är här inne och läser en fin måndag. Har hört att inte ens katterna är sugna på att gå ut idag så det är visst lite ruggigt där hemma. Här bryter solen igenom regnet, det är det bästa att det går lite fort vid havet med dåligt väder, vips är det väck. 

Nu skall jag gå iväg och lösa ut en stor kamrat jag kommer att få släpa på hela denna dag. 
Mums vad jag älskar mig själv.....

Kram på dig! 2 kommentarer:

Unknown sa...

haha så mycket Eva på det känns det som att impulshandla en fågelbur. UNDERBART!!!

Jag o min ena väninna gick omkring en hel dag i Geneve med en toaborste, inte så tung men lite galet (ivf om man frågade oss då som 16 resp 17 år...)

Fruktansvärt med alla bränder förstör så mycket.

Kram o NJUT!!!
Anna i Skåne

Anonym sa...

Finfin fågelbur. jag hittade också en "vill ha bur" förra året, men hann tänka, att du kan inte få hem den på flyget. Du har i alla fall lägenhet där nere.
Förresten, den fina husfasaden är väl den som är trompe l´oeil, vid den rostiga skulpturen. H. Lotta på Åland