måndag 22 maj 2017


Vilken härlig helg det blev

Först tidig avfärd till Loka, bubbel, prat och mys på rummet tillsammans med den blivande 50-åringen. Sedan middag. Inte vilken middag som helst utan en uuuunderbart god sådan. 

Det får bli ett eget inlägg, men bilderna därifrån får jag inte nu, min mobil är utlånad... Så kan det va. 

Igår hade hela familjen samlats för skogspromis. Händer inte ofta kan jag lova. Det är på riktigt bland det bästa jag vet men det har ni säkert förstått. Jag har en dröm som jag önskar bli uppfylld i sommar när vi faktiskt har alla helger lediga, förutom i juli. 

Då skulle jag vilja paddla och sova över i skogen. Tror att det finns en led ovanför Nora eller om det är i Järle. Skall kolla upp det och börja peppandet. Gissar att det behövs. Att vara nära naturen är så himla viktigt. Behövs inga meditationer och grejer då inte. Skogen är som en helande session, till för alla och kostar inte ett smack. Can´t be better. Uuuuut å kuta eller gå eller gör vad som helst:) 

Vi stannade och plockade harsyra och åt också, mums mums. Sen är mina gossar smått jobbiga när man går med dom. På vintern gör dom hela tiden snöbollar och kastar. Tack o lov har jag jobbat fram nåt som gör att jag är en frizon hela jag. Kanske har jag blivit för sur och arg om dom nån gång kastat på mig, vet inte men det är hur som helst tur att jag inte är ett mål för deras alla tricks. 

Igår var det pinnar som var grejen. Inga vanliga heller. Stora som träd var dom. Så blev det fäktning i skogen. Helt absurt såg det ut! Tror att det kan hänga mycket på att pappan nästan är den värsta att hålla på sen triggar dom varandra. 

Jag försökte ladda ner en film när det var balansgång över en bäck också, men det har jag tydligen inte lärt mig än. Så det blev en skärmdump av videon istället. Jag är den klumpigaste på jorden så en meter provade jag och insåg att plurret nästa, och vände. 

Sen blev det brunch med hamburgarna som jag har fått lite dille på. HÄR  ser ni mer av dom. 
Det jag tycker är att brödet är lite för degigt och lätt. Önskar att det fanns ett grövre. Gissar att man får ta ett vanligt grovbröd och helt enkelt göra som hamburgerbröd. 

Kanske nåt för våran surdegskurs;) Är ju bara en vecka drygt kvar nu. Oj så skoj!

Nu dags för mig att springa ut till Smultris igen. Det är kök och disk som får sig en omgång nu. Skurar i varendaste litet hörn. Inget som troligtvis syns, men jag lovar, det känns. 

Jag avskyr verkligen att fota mig själv. La ju ut en klänning i fredags och insåg att en räckte då. 
Ska försöka att få till nån mer idag och lägga upp här på bloggen. Jag gissar att ni som kikar in här även har Facebook och instagram så ni har troligtvis sett den Jackie O inspirerade blå och vita klänningen. Kommer lite andra också. 

Ska försöka jobba på snabbt idag, vill väldigt gärna hinna med att kolla på grabbarnas fotbollsmatch ikväll. Ervalla - Lillån, laget dom spelade i när pappan var tränare. Då hoppas man det blir på Ervalla vinst idag. Men vi får väl se hur snabb jag är..... 
Ha en fin och skön dag.
Kram