tisdag 23 februari 2010

4 continent x-stitch dress, 390a

i lite blueoch white, har även kommit i brown men har tyvärr ingen bild på den. Denna underbara tunika kostar 1995 kr. Finns inte upplagd på hemsidan ännu utan kommer inom kort tillsammans med de andra stylesen som jag berättat om!

Mitt grupparbete är nu klart! 17 sidor marknadsföringsstrategi till ett svarvföretag... hmm svarvning, hmm men klart är det iaf! Och hyfsat intressant har det varit! Presentation på torsdag och nytt grupparbete kommer ut på fredag! Men en liten pust nu iaf :)

Imorgon åker den tredje familjemedlemmen från TabHan hem. Alltså familjen Erikssons katt, Maja. Hon har bott hos mig och min kombo Tabin nu i några dagar men imorgon när familjen på Smultrongården kommer hem får hon åka hem igen. Lite tomt kommer det bli! Hon är sååå sjukt bortskämd av Tabin. Maja kommer bli chockad när hon kommer hem och inser att hon inte är i centrum hela tiden... Tabin pratar med henne hela tiden och klappar henne och ger henne mat och ger henne ger henne vatten och leker med henne och knäpper kort på henne och... ja ni fattar! Så nu har hon varit på lite semester och vi kommer sakna henne, så mysigt med en liten katt som ligger och myser!

Nu ska jag upp på stan en snabbis och köpa lite krämer så jag inte torkar ut i kylan sen ska jag hem och läsa till tentan! Ikväll ska jag på tisdagsfika (vi är 5 tjejer som träffas för att dricka te och äta mackor varje tisdag, för att hinna träffas nån gång!) och senare förhoppningsvis se Top Gun! Har inte sett den, är väl ensam om det på jorden tror ja?! Tydligen är Tom Cruise skiiiit snygg så jag tänkte ta tag i mig själv och se den :) Kramar på er!

1 kommentar:

smultrongården sa...

Wow Hanna Top Gun, morsans stora favvofilm!! Ja du, skjukt snygg ska du tro:)) Och musiken, grymt bra, meeeen det ar allt ocksa en sorglig rulle. Manga tarar blev det... nu ska vi trana sen blir det hemresa. En gradskillnad pa 50 grader har jag hort...
Puss o kram
Mor