torsdag 25 februari 2010


Nya gardiner och tyger...Nu har det börjat droppa in det jag visade innan jul. Prickigt, randigt, rutigt och enfärgat som matchar varandra. Hur fräscha grejer som helst. Det här ett överkast, 925:- till enkelsäng. Vändbart.Mycket färdigsytt också. Hissgardiner med färdiga band till. Färdigsydda längder, ja en massa trevliga grejer är det.MEN, nu skulle jag allt vilja att vår lilla gardinbod vore färdig. Tyger gör sig sååå mycket bättre upphängda i lite miljö. Men det blir ju så småningom, och då blir det desto trevligare. Färger som kommit in är: grått, rosa, beige och ljusblått. Så vet ni, om ni är sugna på att "våra" till det, inomhus. Utomhus lär det förbli - vinter...


Då kommer vi till Dagens Dubai!


Här är hotellet vi kom till. Kl 01.00. Kära nån, som Tusen Och En Natt!


Det var bara det att tydligen ville alla dubaianer bo på hotell eftersom vi anlände på Alla Hjärtans Dag. Så vi hade inget hotellrum!!!


Hmmm, så kan det gå! Då skjutsade dom oss in till Dubai och vi fick bo på ett i våra mått mätt riktigt


lyxhotell. Trevligt värre!! ¨


Uppdukat och klart...

för Fru Eriksson att mejka av sig! Precis som hemma... eller??


Vi hade klockan på ringning redan 09.00. Vi kom till hotellet 03.00 så det blev inte mycket sova. Men vi ville minsann inte sova bort vår första dag så vi tog frukost och vi åka till "vårt" hotell.

När vi vaknade stod det fönsterputsare och putsade fönstret precis utanför oss.

Jisses amalia, sånt man bara ser på film!!!

Jag lovar er, det var ett HÖGT hotell, hjälp!!!


Ser ni vad roligt det ser ut. Adam som ligger i sängen och sover speglar sig i fönstret. Såg attans kul ut! I morgon drar vi iväg till guldsouken o kollar ring. Tror jag köpte??


Idag har vi haft riktigt schysst varmt härute. Så nu fortsätter jag att elda ända till lördag. Så kanske det håller sig någotsånär i alla fall??


Kul att se så många här idag, förresten. Ni är makalösa som trotsar kylan och kommer.


Det hedrar alla våra trevliga kunder!!

Jag hoppas ni snart får återvända hit i strålande sol och får sitta i trädgården och fika.

Ja, drömma går ju...


Tjing på Er!


Eva

1 kommentar:

Maja sa...

Eva, tack snälla för doftpåsen! En helt klockren present till den här lägenheten, en räddare i nöden kan man faktiskt säga! Så tack och åter tack!

Hälsnigar Grek Maja