lördag 8 december 2012

VINN PRESENTKORT PÅ SMULTRONGÅRDEN

Vi lottar ut ett presentkort på 

300:-

För att delta kommenterar du vad du tycker är bra eller dåligt med oss. 

Skulle vara mycket kul att höra eftersom vi då kan förbättra oss;))

Även om du inte bor i närheten kan du ju lätt utnyttja presentkortet om du vinner - vi skickar ju också varor;)

Gnugga geniknölarna nu och kom på nåt ni tycker vi skall utveckla, ta hem, etc....

Vinnaren dras onsdagkväll. 

GOD LÖRDAGSKVÄLL:)

23 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!Börjar med det sämsta:...Härliga kläder i storlekar för lite större, tycker jag ni kunde utöka med. Också att ni finns så långt ifrån där jag bor (45 mil), Men jag hälsar på när jag besöker sonen som studerar i Örebro! Ett besök hos er i veckan innan jul är inbokat (ska hämta hem son inför jul)...... Det bästa är: atmosfären, som omger smultrongården. I somras när jag och son besökte er med sonen fann man ett lugn när vi satt i er fina trädgård och njöt av god fika! Ljuvligt! Köpte med mig en tallrikshållare, fina koppar m,m.
/Skånehälsning från Helena (vi ses snart)

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Det bästa med Smultrongården är läget och lantlivet o alla härliga saker o ting man kan hitta hos Er.
Tips på vad ni kan göra ytterligare för att stärka er image kunde kanske vara att sälja ren och eller fårfällar (skönt nu till vinter)
att ha djur på gården ex vis söta kaniner som barnen kan få klappa osv.
Ännu lite mer lantkänsta så att stadsborna kan släppa taget om stan.

Anonym sa...

Det dåliga är att det är över 100 mil mellan mig och Smultrongården och det BRA är att det går att handla online :)
Norrlands hälsningar från Lena

Anonym sa...

Smultrongården har ALLT! Underbar miljö o fina kläder o inredningsaker o underbart hemmagjort fika...genom bloggen får man ju vara med på vad som händer på gården.Det vore ju kul med lite mer uppdatering av kläder på bloggen(förstår att man inte kan hinna med allt.) Ja man skulle vilja bo nära detta underbara ställe:) kram Teresa

Sofi sa...

Oj var ska man börja!:)
Det bästa med Smultrongården är känslan som infinner sig när man kliver över tröskeln. Miljön med alla fina saker som inspirerar, fiket där det serveras underbara hembakade godsaker och framförallt ni som jobbar där, ni är alltid så positiva och tillmötesgående. Jag känner mig alltid så välkommen hos er!
Om ni skulle förbättra något... Lite fårskinnafällar och annat dylikt kanske:) ärligt talat så har jag svårt att komma på vad ni ska förbättra;)

Ha det gott!

Kram Sofi

Anonym sa...

Hej!
Jag börjar med det som jag tycker illa om; att det är så långt att åka till er härifrån där jag bor(Västkusten)!!
Jag är helt beroende utav er fina mysiga blogg. Du skriver så varmt och innerligt om allt och alla som betyder något för er verksamhet.
Jag älskar interiören så,gärna fler foton tack.
Hälsningar Gunilla

Livet på Öja sa...

Det bästa med smultrongården är att man alltid får ett glatt härligt bemötande och alltid är alla hjälpsamma att leta reda på snygga kombosar och att hitta storlekar,
Det som är mindre bra är att hemsidan på kläder inte uppdateras regelbundet.

Caarry sa...

Jag tog ett steg in i smultronstugan och älskade det! Alla fina saker, det låga taken, den knariga trappan och det goda fikat. Det sämsta är att det ligger lite avsides, fast samtidigt gör det ju en del av det mysiga. Men gör även att jag inte åker lika ofta, men har i alla fall planerat in ett besök innan jul. Tack för en mysig plats där man kan komma och bara vara men även shoppa loss! MVH Caroline

Anonym sa...

Jag älskar blandningen av kläder, inredning, smycken, café, den mysiga stämningen med brasa, levande ljus och leende personalen. De enda förbättringsområdet jag kan komma på är en liten sittplats på nedervåningen för de med rörelsesvårigheter så de kan få njuta av ert gofika även på årstider då de inte går att sitta utomhus. Ha en fin dag, Kram Marianne G

Anne Lindholm sa...

Börjar med det jag tycker är riktigt bra; familjär stämning, kvalitetssäkrat! Känns inte som om det ät "billigt krimskrams" någonstans i butiken.
Det man skulle önska förändring på är naturligtvis nätbutiken, även om avståndet ut till Smultris är mer än godtagbart så är det ibland ändå smidigare att klicka hem just DEN grejen över nätet...
Ha en skön fortsättning på helgen

Nina C. sa...

Godkväll! När man kommer ut till er på Smultrongården så blir man alldeles varm i hjärtat redan när man kliver innanför dörren!! Varm inuti av värmen från er alla som jobbar där, och varm av att vara i det allra mysigaste och finaste lilla hus! - med brasan som sprakar och alla tända lyktor och ljus.
Sen har ni ju såå mycket fint så man kan gå runt länge,länge i de små rummen och titta och njuta av allt det vackra. Det fina är också att man "kan/får" kika runt länge utan att det känns som om ni tycker att man "bosatt sig" hos er, hihi. Sen en sak som också betyder mycket är de helt ljuvligt vackra paketen ni gör! Så roligt att ge bort så fint inslagna vackra paket!!
En liten sak som jag skulle önska är att det fanns några bord på nedre plan att sitta vid och ta en fika, för oss som har svårt att kunna ta sig upp till övervåningen. Ni har så mycket mumsigt gott och på vår-sommar-höst njuter man av det underbart goda i er ljuvliga trädgård, men på vintern blir det tyvärr ingen fika just för att jag har så svårt att gå upp och ner i trappor. - DET är det enda jag kan önska som en liten "förbättring".
TACK för att ni finns!!!
Ha en fin Andra.Advents.kväll!!
KRAMAR!! från Nina i Örebro.

Ewa-Christina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ewa-Christina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ewa-Christina sa...

Det bästa med Smultrongården är den härliga stämningen som får stressade själar att komma till ro! Sen finns det ju det allra finaste av ting att både inspireras av och handla med hem. Det enda som jag kan tänka mig att tipsa om som förbättring är att utöka fikaplatserna under vintern. Har flera gånger varit med om att vi planerat en fikautflykt men fått vända om hemåt med tomma magar. Så, kanske fler fikabord på övervåningen?
Allt gott!
(Åh, vad jag trasslade med detta inlägg!)
//Ewa-Christina i Äversta

Anonym sa...

Hejsan i julyran. Jag hittade er när jag var ute på nätet, följde eran blogg. Tyckte att det såg så mysigt ut på alla bilder.Bestämde då mig för att åka till Örebro för att titta, och jag blev inte besviken nu har jag och mina kompisar varit ner några gånger och fler gånger blir det när dottern har flyttat ner för att studera.En toppenbutik och personalen är jättetrevliga.

Anonym sa...

Smultrongården är en riktig oas och varje gång jag besökt er känner jag mig glad o lätt om hjärtat!! Det är trivsamt och mysigt att vistas hos er och man känner sig välkommen in i den mysiga varma miljön, det doftar så härligt och frestande för bakverken är ju ljuvliga. Det jag skulle vilja förbättre är väl att det vore bra med några fler små kafébord för fikat och gärna då på nedre plan om det är möjligt. Sen skulle det vara trevligt med försäljning av någon inspirerande tidskrift tex kanske Jeanne d´Arc Living månadsmagasin så man kan fortsätta frossa inredning när man kommit hem igen från besöket och till sist vore det väl mysigt att kunna köpa ett vackert och varmt fårskinn hos er när det är säsong för det!! Hälsningar Sanna

Anonym sa...

Ni ger en sinnesstämning i kroppen som ger sånt lugn när man kommer ut till er. Så mycket fint och mumsigt som ni har.

Personalen ska vi inte tala om, urtrevlig och härliga! :)

Har bara gott att säga, det negativa är väl att plånboken gnäller efter besök hos er! :)

Hälsningar

Helena Larsson

Anonym sa...

Det bästa är att ni är så trevliga, det är gott fika, det är mysigt inrett och man får massor med inspiration (läs köplust).

Vi ett tillfälle i somras då vi var där och fikade fick vi gå ut och in några gånger pga regnet som inte kunde bestämma sig.

/Julia

Då vi hade barnvagn går det inte att komma in, så ett alternativ vid regniga dagar, typ pergola med tak för de som inte kan gå in och upp för den branta trappan kanske inte vore fel.

Sedan skulle jag önska lite fler barnsaker/kläder. Finns ju massor med fina plagg och saker till de små som skulle passa in hos er. Det finns en del, men ännu mer skulle vara bra så man vet att det är ett "säkert" presentställe att handla på.

Sofia sa...

Det bästa är hur fint ni har och så himla mycket fina saker ni har. Verkligen bra att ni blandar dyra märken med lite billigare. Jag gillar det!
Det ni skulle kunna utveckla är klädesdelen där det är ibland är svårt att hitta och titta när det är mycket folk. :)
Kram
/Sofia

Jackie sa...

Hurtfrisk & äkta personal, i lantlig miljö, men samtidigt stil & klass!

Linn - lantligt med (stort) L sa...

Det sämsta är att det inte finns någon webbutik, där jag kan titta och enkelt klicka hem!

Det bästa är att ni trots det ovan nämnda, sänder det jag önskar köpa hem till mig, utan att jag behöver åka till er :) Fast det Absolut Bästa är nog vid närmare eftertanke ändå alla underbara produkter ni har och den mysiga miljön :)

/Linn, linn_122@hotmail.com

Pysselmia sa...

Härligt utbud med lantlig touch.
Mycket ovanliga varor ett stort +. Inte kul att ha kläder som alla andra bär.Hittar mycket som skulle passa in i mitt hem. Saknar en butik som eran i stan.
Jag har inte handlat så jag har svårt att uttala mig om själva servicen. Jag hade önskat mått på olika kläder. Ibland kan en small vara väldigt stor och ibland för liten, för mig som ibland tar centilong. Hur är det med bytesrätt nu till jul om man vill byta julklappar. Hade varit jättekul att vinna och kunna köpa något fint och muntra upp mig med eftersom jag är sjukskriven för opererad fot + att jag är njursjuk. Kommer inte in till stan att handla julklappar och då är nätet en stor hjälp.