måndag 16 augusti 2010
Hallihallå såhär på måndagsmorgonen:))
Jahapp, då sitter vi i bilen igen då.... hmm jag som ääälskar att vara HEMMA, ute & far & far som bara den. Bara låta Tompa ljuda i öronen: GIILLLALALALA LÄGET.....Dax att köpa SOMMARKLÄDER! Nu bär det av till Molly sen modemässan. Eftersom vi har kill nu också är hela familjen involverad. Adam, Fabian och Lars är med också. Super kul. Så Hanna och jag förstås. Den vi saknar är Stina men hon är ju i Frankrike så det blir ju lite problematiskt...

Hanna kom hem från Frankrike i natt 03.00. Hon går på extra "reseadrenalin" nu så hon tjattrar på i bilen. Kanonkul! Hon och Simon avslutade sin resa i Milano. Först flög dom till Nice, men hem tog dom tåg till Milano och flög med Ryanair (hmmm) till Skavsta. Det var så otroligt mycket billigare då. Hjälp, har ni varit i Milano??! Inte vi andra. Jisses vad läckert det verkar!Så läckert att vi också troligtvis tar en tur dit när det är dax för våran semester.

Semestern ja, vår semester blev nu en aning förändrad... Vi har en nära släkting som mycket oväntat och tragiskt dog för några veckor sedan. Så vår käre far åker hem efter bara 3 dagar, verkligen hur tråkigt som helst men heller inget att göra någonting åt. Vi alla skulle vilja närvara vid begravningen men vi får dessvärre inte ut nånting på vår reseförsäkring. Så killarna och jag har efter några om och men bestämt att vi blir kvar i Frankrike. Usch vilka gräsligt svåra val att göra, men i livet står man hela tiden inför oväntade svåra val och nu inträffade ett sånt för oss.

Som alltid får man göra det bästa av situationen.Hanna har inhandlat SJUKT snygga grejer. Två stycken grymma väskor, till sig själv - inte till butiken... Men jätte fina smycken till butiken, kul!
Sen hade hon en massa fina antika saker också, sååå kul!! Och fyndat hade hon verkligen gjort, urbilligt var det.
Nej minsann, nu ska jag ta mig en tomat - vi har en full skål med oss av våra egna goda så dom ska vi smaska på nu. Snart är vi framme på Molly och jag tänker faktiskt fota och lägga ut en liten, liten bit tyg... spännande att se! Nu har vi en fullspäckad dag med massor av nya intryck - igen - snart blir väl hjärnan som ett kalejdoskåp, bara en massa färger som går runt runt i olika mönster - haha!

Godis - igen.... sån fin strut i vaxat papper. Härlig tyckte vi - så den kommer snart till Smultris. Vi beställde en herrans massa ätbart den här gången, undra vad det beror på - känns som att mat är högintressant i mitt liv, hihi!

Kram på Er,

från "oss här bak i bilen"

Inga kommentarer: