söndag 15 augusti 2010

Såå mycket snyggt!Man är ju alltid full av förväntan över en mässa. Och den var nog som jag förväntat mig.

Inga nya storverk direkt. Jag har nog kunnat tänkt mig en orgie av mossa, mängder av blommor, röda äpplen, kvistar, kottar, ja ni förstår nog.... lite mer av den danska bohemiska stilen. Men vi är ju i Sverige och lite sisådär lagom är ju bäst;)
Vi köpte i alla fall in MÄNGDER av nya snygga grejer. Hur mycket PLOMMONfärgat som helst. Det lilla MÖRKTURKOSA som fanns tog jag nog in allt av! Jag bara ÄLSKAR dom färgerna! Ihop med vitt förstås, haha! Ja, jag tror nog att vi fick till en massa schyssta prylar.
Faktum är att redan till onsdag har vi mycket av det nya inne. Jag trodde att jag hade fotat en URSNYGG fåtölj i plommon som vi tagit in - men tydligen inte - hittade den inte bland fotona, konstigt...


Igår fick vi in massor av ny härlig ÅRECHOKLAD. Ni som smakat den vet ju att den är FÖRÖDANDE GOD;) Det var ju min föda när jag målade på Smultrongården till sena nätterna.

Kul att mässan gav så mycket ny inspiration, men så är det ju förstås alltid.

Efter att ha gått där i två dagar, säkerligen flera mil, kan man ju tro att man är dödstrött. Kom ju hem vid midnatt första dagen och sen upp i ottan igen och tillbaka. I fredags kom Helena o jag hem 22.00. Så då blev det ju sängen vid midnatt igen. Men igår gick jag upp 06.30 och skurade golven på Smultris. Snacka om att man får en energikick av positiva upplevelser. Nu är jag så dundersugen på att greja om därinne. Det får bli till veckan.

I morron drar familjen och jag upp till Stockholm - IGEN, kära nån! Mollyinköp för Hanna och mig, Post fire dew för Lars och Adam. Sen modemässan på tisdag. Minsann, sen kanske det känns som att inköpen får vara nog på ett tag, eller vad tror ni???

Nu har vi den här igen - härliga söndagen

då är det dax för en

SÖNDAGSKRAM från mig;))

3 kommentarer:

Oljekritan sa...

..jättefina saker jag sett hos dig..Och Världens Godaste Kanelbullar åt vi!!! Hur Kaaaaaan du baka så gott??--Ser fram emot hösten och nytt besök hos Smultongården.

Johanna sa...

Dags att starta eget snart så man får besöka Formex,blir lite-näe MKT avis! Tur att du tar hem så det finns att handla på Smultris iaf!
Mvh Johanna

Malin S sa...

Vad roligt att ni har bloggen så man kan följa er lite hemifrån=) Jag och Christian åker till Milano i början på september. Ska köpa med ett par snygga väskor hem, de är ju så himla billiga på maknaden=) Sen ska det bli kul att se stan igen (mitt andra hem) Tycker verkligen ni ska åka dit och bara gå runt och njuta av alla vackra hus och underbara människor.
Ha det så bra och hälsa alla.
Kram Malin